5 переваг співпраці з рієлтором АН«Елемент» (новини компаній)

5 переваг співпраці з рієлтором АН«Елемент» (новини компаній)

Ми всі знаємо, що можна шукати в Інтернеті нерухомість своєї мрії, але коли приходить час фактично купувати об’єкт, робота з агентом з нерухомості може мати величезне значення. Рієлтор допоможе вам знайти потрібний об’єкт та стати його щасливими власниками. 

Завдяки сотням активних агентів з нерухомості у м. Вінниця, ви можете вибрати того агента, який доповнить вашу особистість і допоможе вам отримати саме те, що вам потрібно. 

Ось 5 переваг, чому робота з агентом АН «ЕЛЕМЕНТ» у ваших інтересах. 

1. ВІН ЗНАЙДЕ ВАМ ОБ‘ЄКТ ЗА КРАЩОЮ ЦІНОЮ 

Якщо ви користуєтесь послугами агента АН «Елемент» то в процесі купівлі, він допоможе вам отримати максимум з вашим бюджетом. Наші спеціалісти знають, коли ціна житла хороша, чи зависока, чи можливо, навіть занизька для району у якому він знаходиться. 

Ваш агент хоче, щоб ціна покупки була чудовою інвестицією, щоб ви могли отримати фінансові переваги бути власником житла. Найприємніше те, що ваш агент поруч, щоб переконатися, що ви не платите занадто багато за свою нерухомість. 

2. ЕКОНОМІЯ ВАШОГО ЧАСУ 

Якщо ви, коли-небудь, сідали за комп’ютер, щоб розпочати пошук будинку чи квартири, ви вже знаєте, скільки часу може тривати цей процес. Пошук може стати нескінченно довгою грою. 

Коли агент дізнається вимоги того, що ви шукаєте, він зможе працювати над тим, щоб відсіяти все те, що не відповідає вашим критеріям. Крім того, агенти АН «Елемент» постійно відвідують заходи та дні відкритих дверей, щоб не витрачати час покупців. Співпраця з агентом з нерухомості — найкращий спосіб уникнути перегляду об’єктів, які вам просто не підійдуть. 

3. НАШІ СПЕЦІАЛІСТИ МАЮТЬ ДОСТУП ДО CRM СИСТЕМИ 

Це один із найефективніших інструментів на ринку купівлі та продажу житла. На жаль, ви не завжди маєте до нього доступ, якщо не працюєте з агентом з нерухомості. 

Це не слід порівнювати з багатьма ресурсами з пошуку нерухомості, оскільки вони не завжди містять усі доступні об’єкти, так як розміщенні на місяць обо інший термін. 

CRM — це потужний інструмент у сфері нерухомості, який призначений для зберігання бази об’єктів, контактів власників та сповіщення агентів про такі речі, як нові оголошення та інші корисні інструменти, щоб запропонувати для вас потрібний об’єкт нерухомості.

4. СПЕЦІАЛІСТИ АН «ЕЛЕМЕНТ» ЗНАЮТЬ ВСЕ ПРО РИНОК НЕРУХОМОСТІ м.ВІННИЦІ 

Однією з найкращих особливостей роботи з рієлтором є те, що вони повністю розуміють місто, у якому працюють. Знання ринку це досвід роботи та володіння інформацію про нерухомість, про яку ви, можливо, не були б обізнані. Це стане в нагоді, коли ви маєте конкретну інформацію про те, в якому районі ви хочете жити, як далеко ви хочете добиратися на роботу або які школи ви хочете, щоб відвідували ваші діти. 

Наприклад, ви можете знайти дім, який вам справді подобається, агент зможе розповісти вам більше щодо таких речей, як: транспортна інфраструктура, віддаленість від шкіл, коли будинок побудований, з яких матеріалів, якої ціни вартий та ще про безліч деталей, які дадуть вам можливімть обрати найкращий варіант. 

5. ВОНИ РОЗУМІЮТЬ СКЛАДНИЙ ПРОЦЕС ОФОРМЛЕННЯ НЕРУХОМОСТІ 

Після вибору омріяного об’єкту нерухомості зазвичай оформляється «Завдаток» так називається Договір про наміри. Так от, незважаючи на те, що в агентстві нерухомості «Елемент» є кваліфікований юрист, агенти з нерухомості розуміють усі складні процеси, які відбуваються під час операцій з нерухомістю. 

На що потрібно звернути увагу в документах на нерухомість, які витрати понесуть обидві сторони, які податки потрібно сплачувати покупцю і продавцю. Про все це і навіть більше ви можете дізнатися в кваліфікованого рієлтора АН «Елемент». 

Коли виникають проблеми або потрібна інформація від вас, ваш агент може швидко порадити вам, як отримати все необхідне, щоб ваша покупка могла проходити з меншим стресом. 

Отже, переваги співпраці з професійним рієлтором — очевидні. Залишилося правильно обрати агентство нерухомості. 

Обрати рієлтора для себе можна за посиланням на сайті агентства нерухомості «Елемент».

Сайт: an-element.com
Наша адреса: м.Вінниця, вул. Пирогова, 23А, ТЦ Феріде плаза, 3-й поверх 
Телефони +38 067 430 01 56, +38 067 430 01 56 
Наш e-mail: [email protected]

keyboard_arrow_up