20 тонн гуманітарної допомоги доставила у Херсон «Українська команда» для постраждалих від російського теракту (Прес-служба «УК» Вінниччини)

20 тонн гуманітарної допомоги доставила у Херсон «Українська команда» для постраждалих від російського теракту (Прес-служба «УК» Вінниччини)

Волонтерський штаб «Українська команда» привіз у Херсон гуманітарний вантаж вагою 20 тонн для мешканців затоплених територій. Про це повідомляється на Facebook-сторінці «Української команди». 

«Волонтери «Української команди» щойно повернулися із затопленої Херсонщини, куди доставили 20 тонн гуманітарної допомоги. Передали херсонцям, які втратили свої домівки та майно, продукти харчування, в тому числі тривалого зберігання. А також новий одяг для дітей, жінок і чоловіків. Та інші товари першої необхідності», - йдеться у повідомленні. 

Перелік найнеобхідніших товарів волонтери отримали від місцевих гуманітарних штабів. А зібрати вантаж допомогли партнери. Зокрема, «Трикотажна фабрика «Роза» та почесний консул України у Єрусалимі Офер Керзнер.

Зараз волонтери готують наступний вантаж для херсонців.

«Сьогодні одна з найгостріших потреб - побутова хімія. Адже вода поступово відходить, люди повертаються до своїх постраждалих домівок. І їм потрібні засоби для прибирання, дезінфекції та прання речей, які ще можна врятувати», - повідомляє «Українська команда».

Раніше повідомлялося, що «Українська команда» передала партію універсальних безпілотників бійцям зведеного підрозділу «Скала» у Донецьку область. А 204-му Окремому батальйону територіальної оборони міста Києва та кільком іншим підрозділам - дрони-камікадзе з «вибуховими посланнями» окупантам від українців.

keyboard_arrow_up