«Земне життя — мить». У вічність відійшла вінницька журналістка Мирослава Соколова

«Земне життя — мить». У вічність відійшла вінницька журналістка Мирослава Соколова
  • Не стало Мирослави Соколової. Сумна звістка сколихнула всю журналістську спільноту. Вічна пам'ять.

Одним із перший про смерть 46-річної журналістки повідомив Ярослав Черниш.

«Сьогодні померла Мирослава...», — написав Ярослав.

Відео дня

Близькі Мирослави розповідають, що жінку здолала важка недуга. Згадують її та не можуть повірити в її смерть.

«Люди, бережіть одне одного, не гнівайтеся на ближніх, не сердьте рідних. Земне життя — мить. Дуже важко втрачати найдорожчих. Спілкуйтеся, говоріть з рідними та дорогими серцю людьми, дякуйте Богу за них, любіть їх, цінуйте кожну секунду з ними... Ще вчора говорила по телефону з рідною душею, з Миросьою, ще вчора... Сьогодні вже не поговорю...Молилася, молюся і буду молитися за тебе, моя найдорожча подруго, моя сестро, моя рідна душечко Мирослава Соколова»,написала вінничанка Олена.

________________________________________________________________________________

Подруга Мирослави Ольга пише: «Мирося... мила моя, дівчинко... з дуже не простою долею і камінцем, який ти несла багато років....спочивай з Богом. Нехай Господь буде милосердний до тебе...Нехай світло віковічне тобі світить...Спочивай... невимовний сум і жаль мені за тобою...».

________________________________________________________________________________

Албі, колишній колега Мирослави: «Чому? Як це так, що йдуть такі світлі й щирі? Пам’ятатиму з часів співпраці з Українською службою Бі-Бі-Сі. Мирослава була кореспондентом у Вінниці, надсилала звідти радіоматеріали. А потім якось був гостем в неї вже в студії Національного радіо у Києві. Мені здавалося, що її оптимізму і сили вистачить на багатьох. Як так могло статися? Жаль. Сумно».

________________________________________________________________________________

Колега Тетяна Шептицька згадує: «Ми не часто ефірили разом на «Промені», але завжди це було комфортно й весело. Природна українська мова, усмішка, оптимізм, фаховість, елегантність — це для мене Мирося. Не знала про її хворобу.... Вона до останнього працювала, коментувала наші грибні пости... Не можу повірити, що її немає... Мирослава Соколова, спочивай з миром....».

________________________________________________________________________________

Ярина Скуратівська: «Отак вранці прокидаєшся, береш у руки телефон, а звідти випадає чорна новина: не стало Мирослави. Ця новина не мала б випасти ще довго. Та і взагалі її не мало би бути...Мирослава прийшла на Промінь незадовго до реформ. І їй вдалось знайти порозуміння з усіма, від керівництва до нашого маленького і згуртованого неадекватного;) колективчика «Культу особи». Вона вміла принести якесь тепло у розмову і спілкування, сміх і трохи провокації... А ще в її ефірах, особливо про смаки, мала здатність знайти і побачити в чомусь дуже простому, побутовому, підручному особливий інтерес, аспект, глибину. У цьому пошуку від звичного до особливого вона, здається, і знайшла себе... Досі згадую, як направляла Мирослава мене до знайомого художника вчитись малювати, це було перше доросле навчання і її добрі ідеї.  А ще розмови про книжки. І про фільми. На жаль, наші професійні шляхи розійшлись, особисті не зійшлися. Я не знала про її хворобу, але що б це змінило в теперішньому "якби я знала"? Мирося була чудовою, і це додає жахіття в тому, що її вже нема. Не можна, не можна зникати так тихо. Це несправедливо і боляче! Земля тобі пухом, Миросю!».

Редакція газети RІА та сайту 20 хвилин висловлює щирі співчуття рідним та близьким Мирослави Соколової і скорбує разом з ними, адже Мирося свого часу працювала з нами. Пам'ятаємо її як бездоганну людину, унікальну особистість та професіонала своєї справи. Вічна пам'ять.

 

Читайте також:

Померла заступник директора вінницького технічного коледжу

Страшна хвороба обірвала життя. В останню путь провели вчительку восьмої школи

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Ruslan Karichinskiy

    Дуже шкода.....це була чудова людина.
  • Елена Лущенко

    Царство Небесное и вечная память
  • Інна Рибка

    Вічна пам'ять...
  • Любов Тихоненко

    Вічна память і царство її небесне.

keyboard_arrow_up