Як та за скільки можна замовити стриптиз-шоу на свій корпоратив?

Як та за скільки можна замовити стриптиз-шоу на свій корпоратив?

Еротична вистава. Стриптиз — це не просто танець, що супроводжується роздяганням. Це вже ціле шоу, історія кохання, театральна постанова і насолода пластичною красою тіла. Охочих побалувати себе такою екзотикою все більше. Вінничани в їх числі.

 

Нерідко люди хочуть здивувати своїх друзів або колег неординарним подарунком, який надовго запам'ятається. І оскільки сучасну людину вже складно вразити новим бестселером або гаджетом, то все частіше звертаються за допомогою в івент-агенції. А ті в свою чергу пропонують фаєр-шоу, пародистів, ведучих і звичайно ж послуги стриптизерів. Журналіст RІА дізнався, як і за скільки можна організувати таке шоу на своє свято.

Вінницькі стриптизери-близнюки
У Вінниці є дві агенції, які надають послуги стриптизерів. Це «Продюсерський центр Некрасов» і «Студія яскравих вражень». Спочатку зв'язуємося з продюсерським центром, представляємося клієнтами, але там нам пояснюють, що на даний момент стриптизерів в агенстві немає. Півроку тому, центр співпрацював з двома танцюристами, але наразі нічого запропонувати не можуть.

Запитуємо, куди нам можна звернутися для замовлення такої вистави: «Дзвоніть у Києв чи Харков. Але, як правило танцюристи не погоджуються їхати, якщо замовлення менше трьох танців. Це в районі 3-х або 4-х тисяч гривень», — пояснив співробітник центру. Плюс до цього, потрібно враховувати витрати за проїзд, а це ще близько 500 гривень. Потім набираємо номер студії:

Відео дня

— З вінницьких, ми працюємо з двома хлопчиками-близнюками. Вони танцюють лише дуетом. Під час свого виступу вони роздягаються до нижньої білизни. Вартість одного їх виходу обійдеться приблизно у 2000 гривень. Також є дівчина, яка професійно танцює pole-dance. Якщо без оголення верху, то це 1000 гривень, якщо верх оголяти, то 1500 гривень. Є у нас і стриптизерка з псевдонімом Міс Америка, але вона не користується популярністю. Зараз ми будемо вести переговори з дуже ефектною вінницькою стриптизеркою. У неї була травма коліна, але кажуть, що вона зможе виконувати повноцінні танці.
 


Червона Шапочка
Наступною агенцією, з якою ми зв’язалися, стала «Червона шапочка». На їх сайті написано, що вони працюють по всій Україні. Обираємо Вінницю, набираємо номер, у слухавці чується чоловічий голос:

— У Вінниці є одна дівчина. За один постановочний танець вона бере 1200 гривень, а якщо ви вирішите продовжити її послуги, то це буде -20% за кожний наступний танець. Взагалі раджу вам замовляти стриптизерів з Житомира або Києва.

Як правило, з інших міст приїжджають, якщо мінімальне замовлення два постановочних танці. Це приблизно 15 хвилин еротичного шоу. Ціна залежить від рівня танцюриста: професіонали просять приблизно на 500 гривень більше новачків. Також, ви можете замовити стриптизера, як для всієї компанії, так і для конкретної людини. Вибрати відповідну кандидатуру можна на сайті, там є опис їх послуг та актуальні фото. За бажанням можна оплатити і кількох танцюристів для спільних або сольних номерів.
 

Від 2500 гривень за три танці
Зайшли на striptiz.org.ua, подзвонили, і нам також сказали, що у Вінниці танцюристів немає. Після чого порадили зробити замовлення у Києві, Одесі чи Дніпрі. На питання про ціну відповіли коротко:

— Замовлення початківця-танцюриста — три танці 2500 + проїзд. Професійний стриптизер обійдеться у 3000 + проїзд. Виступають у постановочних костюмах спільно або сольно. Танець йде топлес до стрингів.

Журналіст зв'язувався і з іншими агенціями, але одні не практикують далеких поїздок стриптизерів, а інші й зовсім не відповідають на дзвінки. Те ж саме і у вінницькому нічному клубі «Курсаль», номер якого вказаний, мабуть для уявного спілкування зі своїми клієнтами.

Проме, саме в цьому клубі можна подивится стриптиз-шоу. На сторінці закладу написано: «Ви можете насолоджуватися незабутнім і яскравим стриптизом кращих виконавців».
 


Що включають сучасні стриптиз послуги:

Стрип-пластика — об'єднує в собі танцювальну пластику тіла — вміння рухатися граціозно, м'яко, заворожуюче, і елементи стриптизу — спокушаючи і дражливі рухи.

Lap-dance — танець для одного глядача. Це може бути танець перед клієнтом, на дивані поруч з ним, в партері або у нього на колінах. Тут, на відміну від стрип-денсу допускаються дотики. Мета танцю — зваблення. Музика, в основному повільна. Акробатичні елементи тут, як правило, відсутні.

Pole-dance або танець на пілоні — на сьогоднішній день один з найпопулярніших напрямків стрип-денсу. Це поєднання танцю, хореографії та акробатики. Рівень складності залежить від ступеня підготовки танцюриста, а можливості для вдосконалення майстерності в танці на пілоні практично безмежні.

Крім цього існують різні стрип-розіграші, на кшталт «Відкрийте-поліція», «Стриптиз в офіс», «Стриптиз із торта», «Стриптиз у лімузині», «Топлес доставка квітів», «Стриптиз доставка піци», «Стриптиз доставка суші» , «Стриптизерша гість», «Стриптиз із коробки», тематичний стриптиз на свята та інші.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Пфу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up