“What is”: вінницька телеведуча Інесса Подолян презентувала відеокліп

“What is”: вінницька телеведуча Інесса Подолян презентувала відеокліп
  • Ведуча регіонального вінницького каналу Інесса Подолян презентувала англомовну пісню

  • Кліп на пісню “What is” знімали у вінницькому ресторані і нічному клубі

  • Пісню “Au revoir” телеведучій подарував відомий російський композитор

  • Вінничанка Inez готує ще три нових хіта і кліп з Парижу

Схоже, що на естрадному зірковому небосхилі засяяла нова вінницька зірка. Інесса Подолян ведуча ранкового шоу на телеканалі «UA:Вінниця» днями презентувала музичний відеокліп на англомовну пісню “What is” . Услід за подругою Анною Іваницею,фіналісткою талант-шоу “ Х-Фактор” Інесса теж вирішила підкорити український музичний олімп. До цього, знана у вінницькій тусовці красуня була зіркою конкурсів краси для заміжніх дівчат. Дружина вінницького бізнесмена в 2018 році перемогла на конкурсах краси «Mrs. Ukraine International» і «Mrs. Media International 2018», а також здобула титул «Місіс Східна Європа» на конкурсі «Mrs. Elite Beauty Queen Estern Europe 2018». 

Є кліп, значить має бути псевдонім. Інесса тепер називається INEZ. Бажання стати співачкою, за її словами виникло спонтанно.

Відео дня

– Взагалі, співала я з дитинства. Вже в дорослому віці пішла на уроки вокалу. Але то було більше для дикції, оскільки працюю та ТБ. Якось на черговому уроці мій спів почув вінницький композитор Георгій Луданов і запропонував мені написати пісню.Так два роки тому з'явився перший хіт “What is”.

– Вокал записали у вінницькій студії разом Наталією Лоре. Врешті вирішили – має бути відеокліп. Знімали відео версію пісні оператори «UA:Вінниця» у серпні 2019-го у Вінниці, в ютуб залилили в грудні,- розповідає Інесса Подолян

На відео співачка в романтичному образі від Олени Бондарчук, в інтер'єрах вінницького нічного клубу”Апрель” і ресторану”Феріде” запитує “What is” (Що я для тебе значу?) 

 

На одному хіті співачка і телеведуча не зупиняється. На черзі пісня  “Au revoir”, яку для Інесси написав відомий композитор Віктор Дудко.

– З російським композитором, автором хітів для Валерії, Стаса Пєхи, Миколи Носкова та інших зірок я познайомилася випадково. Під час розмови я показала першу свою пісню “What is”. Йому сподобалося і він подарував мені музичний твір “Au revoir”. Пісня вже в активній ротації на радіо Kiss FM. Кліп плануємо знімати в Парижі, аби передати сенс її французької назви (“Au revoir” -“До побачення”). Наразі веду переговори з двома режисерами-кліпмейкерами,- ділиться вінницька зірка.

Окрім цих робіт, INEZ готує до виходу ще дві пісні, англійською і українською мовами. Щодо бюджету, співачка переконує – і за 100 тис. грн можна зняти непоганий кліп. Перші її дві пісні обійшлися майже безкоштовно, на дружніх засадах.

Автор: Лариса Олійник 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Торон Туй

    == запитує “What is” (Що я для тебе значу?)  

    Новое в английской лингвистике))).
  • Торон Туй

    Стареющая .
  • Іван

    це жінка Васі Подоляна,голові облспоживспілки? Коли вже цього "бізнесмена" поженуть сраною мітлою? Він там прихватизував половину майна спілки...
  • Саша Черный

    красивая девушка!   я даже и не думал что у нее такой голос.   было бы интересно услышать ее  живьем..    удачи ей в этом нелегком деле!

    Торон Туй reply Саша Черный

    Вдул бы?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up