Три страви від шефа Андрія Паньковського: на Новий рік для читачів 20minut.ua

Три страви від шефа Андрія Паньковського: на Новий рік для читачів 20minut.ua
  • Андрій Паньковський, найкреативніший шеф-кухар країни, разом із журналістом 20minut.ua приготував ексклюзивне новорічне меню для вінницьких гурманів.

  • Три страви, з інгредієнтами і рецептом у нашому матеріалі. 

Новий рік вже майже на порозі, тому багато господинь задумалися, що ж подати на стіл у це свято. Кому традиційні “Олів'є” та “Шуба” наскучили, рекомендуємо страви для поціновувачів високої кухні від шеф-кухаря вінницького ресторану “Red Zeppelin” Андрія Паньковського.

Нещодавно знаний кулінар брав участь у проекті “13 Chefs” (“13 Шефів-Україна”), де за свою звану вечерю отримав звання найкреативнішого Шефа країни.

Андрій Паньковський у професії вже 21 рік. Він починав звичайним кухарем в армії, а згодом очолив найпопулярніші заклади Вінниці і освоїв кілька кухонь. У спекотний новорічно-корпоративний період ми звернулися до Андрія і він люб'язно поділився з своїми ексклюзивними рецептами. Преконані, рекомендовані страви від Шефа задовільнять у Новорічну ніч смаки найвибагливіших гурманів і стануть окрасою вашого святкового столу.  

– На вигляд вишукані страви, насправді легкі у приготуванні. Вони точно стануть родзинкою вашого новорічного столу. Салат “Пате” прийдеться до смаку представницям прекрасної половини, соковитий стейк сподобається мужнім чоловікам, страви з морепродуктів полюбляють майже  усі гурмани, — ділиться шеф-кухар Андрій Паньковський.

До вашої уваги легкий салат,  гаряча страва з морепродуктами і апетитний стейк.

Відео дня

Салат “Пате”

Смачна страва і яскрава подача. Шеф-кухар рекомендує до святкового столу легкий у приготуванні, смачний салат.

Склад:
Курячий паштет
Мікс салату
Сіль, перець
Медово-гірчичний соус
Фломбовані кусочки яблука (обсмажені)
Глянець з томатного соку
Джем з апельсинових скоринок
Чіпси з льону

Приготування:

Мікс салату заправляємо медово-гірчичним соусом та джемом з апельсину. Паштет декоруємо у вигляді томатів “Черрі”. Викладаємо поверх салату разом з фломбованими яблуками. Блюдо прикрашаємо чіпсами з льону та глянцем з томатного соку. 

Суп з морепродуктами

На гаряче шеф-кухар рекомендує страву: суп з морепродуктами та пюре з коренеплодів на вершковій основі та апельсиновою цедрою. 

Склад:
Коренеплоди (морква, селера, картопля)
Сіль, перець
Вершкове масло
Вершки
Морський коктейль (мідії, креветки тигрові)
Бульйон
Цедра апельсину
Прованські трави

Приготування:

Відварити коренеплоди, додати сіль, перець, вершкове масло. До бульйону з морепродуктів додати вершки, апельсинову цедру і прованські трави. Пюре залити бульйоном, прикрасити мідіями та креветками.

Стейк  “New York”

Ну і яке застілля без м'ясної страви. Андрій Паньковський пропонує телячий стріплоїн з ягідним соусом — шедевр кулінарного мистецтва. 

Склад:
Телятина (філейна частина)
Сіль, перець 
Ягоди: ожина, журавлина, смородина
Червоне вино
Вершкове масло
Чебрець, розмарин.

Приготування: 

Телятину обсмажити на грилі, додати сіль, перець. Із ягід та вершкового масла зробити соус, додати ароматні трави. Порізати на шматки. Стейк подавати з соусом, прикрасити ягодами.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Елена Шамина

    Выглядит совершенно неаппетитно!
  • Лідія Сєпіта

    Цікаво!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up