Три страви від шефа Андрія Паньковського: на Новий рік для читачів 20minut.ua

Три страви від шефа Андрія Паньковського: на Новий рік для читачів 20minut.ua
  • Андрій Паньковський, найкреативніший шеф-кухар країни, разом із журналістом 20minut.ua приготував ексклюзивне новорічне меню для вінницьких гурманів.

  • Три страви, з інгредієнтами і рецептом у нашому матеріалі. 

Новий рік вже майже на порозі, тому багато господинь задумалися, що ж подати на стіл у це свято. Кому традиційні “Олів'є” та “Шуба” наскучили, рекомендуємо страви для поціновувачів високої кухні від шеф-кухаря вінницького ресторану “Red Zeppelin” Андрія Паньковського.

Нещодавно знаний кулінар брав участь у проекті “13 Chefs” (“13 Шефів-Україна”), де за свою звану вечерю отримав звання найкреативнішого Шефа країни.

Андрій Паньковський у професії вже 21 рік. Він починав звичайним кухарем в армії, а згодом очолив найпопулярніші заклади Вінниці і освоїв кілька кухонь. У спекотний новорічно-корпоративний період ми звернулися до Андрія і він люб'язно поділився з своїми ексклюзивними рецептами. Преконані, рекомендовані страви від Шефа задовільнять у Новорічну ніч смаки найвибагливіших гурманів і стануть окрасою вашого святкового столу.  

– На вигляд вишукані страви, насправді легкі у приготуванні. Вони точно стануть родзинкою вашого новорічного столу. Салат “Пате” прийдеться до смаку представницям прекрасної половини, соковитий стейк сподобається мужнім чоловікам, страви з морепродуктів полюбляють майже  усі гурмани, — ділиться шеф-кухар Андрій Паньковський.

До вашої уваги легкий салат,  гаряча страва з морепродуктами і апетитний стейк.

Відео дня

Салат “Пате”

Смачна страва і яскрава подача. Шеф-кухар рекомендує до святкового столу легкий у приготуванні, смачний салат.

Склад:
Курячий паштет
Мікс салату
Сіль, перець
Медово-гірчичний соус
Фломбовані кусочки яблука (обсмажені)
Глянець з томатного соку
Джем з апельсинових скоринок
Чіпси з льону

Приготування:

Мікс салату заправляємо медово-гірчичним соусом та джемом з апельсину. Паштет декоруємо у вигляді томатів “Черрі”. Викладаємо поверх салату разом з фломбованими яблуками. Блюдо прикрашаємо чіпсами з льону та глянцем з томатного соку. 

Суп з морепродуктами

На гаряче шеф-кухар рекомендує страву: суп з морепродуктами та пюре з коренеплодів на вершковій основі та апельсиновою цедрою. 

Склад:
Коренеплоди (морква, селера, картопля)
Сіль, перець
Вершкове масло
Вершки
Морський коктейль (мідії, креветки тигрові)
Бульйон
Цедра апельсину
Прованські трави

Приготування:

Відварити коренеплоди, додати сіль, перець, вершкове масло. До бульйону з морепродуктів додати вершки, апельсинову цедру і прованські трави. Пюре залити бульйоном, прикрасити мідіями та креветками.

Стейк  “New York”

Ну і яке застілля без м'ясної страви. Андрій Паньковський пропонує телячий стріплоїн з ягідним соусом — шедевр кулінарного мистецтва. 

Склад:
Телятина (філейна частина)
Сіль, перець 
Ягоди: ожина, журавлина, смородина
Червоне вино
Вершкове масло
Чебрець, розмарин.

Приготування: 

Телятину обсмажити на грилі, додати сіль, перець. Із ягід та вершкового масла зробити соус, додати ароматні трави. Порізати на шматки. Стейк подавати з соусом, прикрасити ягодами.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Елена Шамина
    Выглядит совершенно неаппетитно!
  • Лідія Сєпіта
    Цікаво!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Хлороформ, амоній і залізо знайшли у воді жителів Вінницького регіону 20:23 Від ринку Каліча до Муніципального: історія Вінницьких базарів у фото та фактах photo_camera 20:02 Заборонений лівий: на Хмельницькому шосе встановили обмежувальні стовпчики 19:19 Плавання, гандбол і не тільки: що доступно дітям і дорослим у спорткомплексі «Аква-Він» Від читача 13:08 Поліцейські екстрадували організатора злочинної групи паліїв, який переховувався за кордоном 19:02 В центрі міста з’явиться окрема смуга для громадського транспорту. ОПИТУВАННЯ 18:03 Масове отруєння в Калинівці: після шаурми в лікарні опинилося 25 людей, серед них семеро дітей 17:45 Троє дітей без даху над головою: у Крушинівці дрон знищив будинок родини 17:12 «Щоб не робив, бачу пораненого сина»... 14 дронів з іменами Героїв полетіли до бійців «Азову» 16:18 У Вінниці завершують реконструкцію Соборної. Тролейбуси змінять графік руху 15:34 Керівницю «Вінницязеленбуд» внесли до реєстру корупціонерів. Хто тепер керує підприємством? 14:52 У сервісному центрі Вінниці вперше зареєстрували гірничого велетня. Спецтехніка отримала номер 00001 14:24 У Вінниці планують відкрити нові заклади освіти. Де та які саме? 14:08 Липневі тури від Офісу туризму: музей трамвая, пошуки дзену і смарагдова вода чекають на вінничан 12:54 Вінницьку прокуратуру очолив Олег Ткаленко — прокурор з мільйонними статками 12:02 Героя України Максима Устименка, який загинув у бою на F-16, чекали вдома на Вінниччині photo_camera 11:06 У Вінниці врятували жінку з раком і тяжкою хворобою серця. Медики провели комбіновану операцію 10:40 Де замовити смачний торт, печиво та інші солодощі у Вінниці (партнерський проєкт) 10:08 Поліцейський зробив пропозицію випускниці просто на сцені медуніверситету play_circle_filled 09:46 Оперативна інформація для вінничан: де і чому не буде світла та води 1 липня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up