Працюйте і допомагайте! Слово головного редактора RIA/20хвилин

Працюйте і допомагайте! Слово головного редактора RIA/20хвилин
Вадим Павлов, головний редактор газети RIA та сайту «20 хвилин», волонтер
  • Майже два роки повномасштабного вторгнення. Рожеві окуляри зняли навіть найоптимістичніші люди.
  • Потрібно говорити правду — ми в дуже скрутній ситуації. У ворога багато нелюдей, техніки, шахедів, ракет, дронів-камікадзе. І вони не будуть зупинятися. У них ціль одна — знищити нас і забрати наші землі.
  • Ми маємо боротися. Маємо допомагати армії.

Я розумію, що всі втомились. Але єдині, хто має право говорити про втому — це наші браття і сестри в окопах. Ми ж, у тилу, маємо працювати на перемогу. 

Завдяки нашим журналістам ми написали сотні матеріалів про збір допомоги. Завдяки цим зборам в газеті RIA та на сайті «20хвилин», волонтери змогли зібрати десятки мільйонів гривень з ваших донатів. Це ви їм донатили. І велика подяка і честь летить вам з усіх куточків країни, де тримають зброю в руках. Але підтримки все менше. Не зупиняйтесь. Ворог сподівається, що люди опустять руки. 

Я дякую вам, наші читачі, що не дивлячись ні на що, ви підтримуєте ЗСУ.

Але найтепліші слова ми першочергово маємо казати саме нашим захисникам і захисницям. Тим, хто виносить цю війну на собі! Дякуємо вам за все. Бережи вас Боже! І вічна Слава і пам’ять усім Героям, які повернулися на щиті!

Ми усі сподіваємось, що Новий рік принесе Перемогу. Таку жадану. Таку страждану. Таку очікувану. Але просто чекати склавши руки — не можна. Працюйте. Збирайте донати/донатьте/везіть/відправляйте нашим військовим все, що їм потрібно. Можливо, завтра волонтери будуть везти на фронт допомогу саме вам. Тому до перемоги! Разом! 

Слава Україні! Героям Її Слава!

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up