Нове про безпорадну жінку, яку знайшли в столиці. На Вінниччині заяв про її розшук немає

Нове про безпорадну жінку, яку знайшли в столиці. На Вінниччині заяв про її розшук немає
  • Вчора, 2 січня, у Києві патрульні поліцейські виявили жінку посеред вулиці. Вона була у безпорадному стані: сиділа на асфальті у брудному одязі і не могла самостійно підвестися.
  • Про себе жінка мало розповіла. Назвалася Тетяною і зазначила, що родом з Вінниччини, нещодавно прилетіла з Кіпру і зараз вагітна.
  • У Вінницькій обласній поліції розповіли, що з наших земляків цю жінку наразі ніхто не розшукує.

Відео з Тетяною опублікували у мережі, на фейсбук-сторінці «Київ оперативний».

«Зараз на Кирилівській, 103, патрульними поліцейськими була знайдена жінка, на ім'я Тетяна. Каже, що сама з Вінницької області і сьогодні тільки прилетіла з Кіпру та перебуває на 3-ому місяці вагітності. Скоріше за все, це неправда. Жодна із медичних служб чомусь не хоче її забирати, а на вулиці залишати у такому стані — дуже погана ідея. Може хтось знає її родичів?», — йшлося у дописі.

Щоб поширити інформацію про жінку, яка може бути нашою землячкою, ми написали у цій новині: У Києві знайшли безпорадну жінку. Вона каже, що сама з Вінницької області. Але після публікації до редакції ніхто з людей, хто би упізнав Тетяну, не звертався.

Відео дня

Наші читачі тільки запитували, що сталося далі з безпорадною. Переживали. Сьогодні наші журналісти змогли дізнатися дещо більше про жінку з Києва. І зібрана інформація каже, що вона — не вінничанка і небайдужа до алкоголю людина. Але про все по-порядку.   

Адміністратори «Київ оперативний» розповіли журналістам «20 хвилин», що Тетяну забрали у лікарню екстреної медичної допомоги на вулиці Братиславській. У довідковій цієї лікарні нам не вдалося здобути інформацію про стан дівчини і про те, чи дійсно вона там перебуває. Сказали лишень, Тетян у них було чимало після новорічних святкувань.   

У Вінницькій обласній поліції розповіли, що цю жінку наразі ніхто не розшукує. Не було заяв про зникнення такої людини узагалі. 

— Ми перевіряли інформацію про цю жінку. Станом на вчора в управлінні карного розшуку жодних заяв про розшук не було. Можливо, дівчина щось наплутала, або її не подавали до розшуку, — сказала начальниця відділу комунікації Вінницької обласної поліції Анна Олійник.

У коментарях під дописом про жінку люди писали різне. Зокрема, зазначали, що дівчина могла потрапити у біду.

А Катерина Асанова знайшла інформацію про те, що для цієї дівчини кілька місяців тому теж викликали швидку та поліцію.

«В інстаграмі під цим постом люди писали, що в такому ж стані її неодноразово бачили й раніше. І швидку з поліцією теж викликали кілька місяців тому. Вона весь час різну інформацію говорить. Перед новим роком вона, зі слів очевидців, ходила проїжджою частиною, потім бачили, як вона купувала алкоголь з якимось чоловіком. Хтось писав, що вона психічно неповноцінна, родичів немає, живе там, де доведеться і зловживає алкоголем. Не знаю, наскільки ті коментарі правдиві, передаю те, що прочитала», — написала Катерина Асанова.

Вінницький активіст Ярослав Пашкевич того ж дня розшарував відео з дівчиною у різних вінницьких спільнотах. Журналістці «20 хвилин» він розповів, що його знайомі теж часто бачать цю дівчину з алкоголем у різних районах Києва.

— Вона місцева безпритульна, періодично з’являється там, перед цим відео її бачили з випивкою. Мені телефонувала знайома з Києва, то цю дівчину часто там бачать і вона завжди щось різне розповідає. Наша поліція в курсі, поки що заяв про зникнення людей немає, — сказав Ярослав Пашкевич.

Окрім цього ми дізналися, що звуть жінку не Тетяна. За паспортом, фото якого розмістили люди у в коментарях під одним з постів, вона Катерина. Тож цілком можливо, що і її слова про Вінницьку область, Кіпр і вагітність були неправдивими. Також люди знайшли знімок дуже схожої жінки в компанії випивак. З етичних міркувань публікувати його не будемо. 

 

Читайте також:

На березі залишила рюкзак і куртку. Про самогубство 13-річної школярки кажуть в поліції

Про «Вікно життя» у Вінниці: «Краще дати можливість малюку жити, а не викидати в смітник»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (381)
  • Анастасия Беспалова

    Сколько внимания к алкоголичке, у меня тут в Днепре тоже бомж есть ухоженный, бухает но следит за собой давайте ему поможем, или хотя бы кипишнем🤔
  • Наташа Шутова

    Так на Фрунзе же психоневрологический диспансер или Клиника. Может сбежала и нуждается в помощи врачей
  • Игорь Моисеенко

    Это дочь депутата
  • Валентина Даниска

    Обсудить легко а помоч  тяжело.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up