Найкрасивішу вінничанку обрано. Хто отримав корону «Міс Вінниця-2019»?

Найкрасивішу вінничанку обрано. Хто отримав корону «Міс Вінниця-2019»?
  • Титул «Міс Вінниця» отримала 18-річна Марина Сотник.
  • До речі, влітку 2018-го дівчина перемогла у конкурсі «Міс Бікіні».
  • Як пройшов конкурс та які номінації отримали решта дівчат?

 

Конкурс весни та краси, на якому обрали нову «Міс Вінниця» традиційно пройшов у театрі Садовського. За корону змагалися 16 дівчат. Протягом останнього місяця конкурсантки наполегливо готувалися до конкурсу: займалися у тренажерному залі, відмовлялися від солодкого і не тільки. Ведучим вечора став Дмитро Балюк. До речі, організатор конкурсу Євгеній Майданик на початку вечора переплутав ім'я ведучого і представив його, як Віктора, за що вибачився в кінці вечора.

Власне конкурс розпочався із того, що Балюк озвучив суму, яку зібрали на конкурсі для лікування маленького Сашка, який хворіє на лейкемію. Вдалося зібрати 80 тисяч гривень.

Відео дня

Перший конкурс називався «Шопінг»:

– Коли кожен чоловік збирається на мітинг, кожна жінка збирається на шопінг, – сказав ведучий.

Дівчата, вийшли на сцену театру із великими пакунками та дефілювали під відомий хіт Beyonce «Single Lady».

Далі була серія запитань під загальною назвою «Чого хоче жінка?». Дівчата відповідали на запитання типу «Яка ваша улюблена марка авто?», «Які риси повинні бути у справжнього чоловіка?», «Що оберете круте авто чи корону «Міс Вінниця». Видно було, що дівчата трохи хвилювалися, бо під час виходу на цьому етапі навіть не дочекалися поки ведучий закінчить представляти першу вісімку учасниць. 

Гостей цього вечора розважали вінницькі артисти, серед них Даріна Красновецька та співочий квартет міського палацу мистецтв. Ближче до фіналу на сцені з'явилася запрошена гостя – співачка ALYOSHA. А дівчат оцінювало журі, у складі якого були Тетяна Кияшко, Олександр Дерун, Осман Генч, Анатолій Борсюк… Крім класичного складу журі, яке обирало переможницю та двох віце-міс, було спеціальне журі, яке голосувало за номінацію «Міс Мас-медіа».

Другий вихід дівчат був у вбранні від дизайнера Олександри Хедоян. Це були блискучі сукні та костюми чорного та червоного кольорів. У них дівчата виконували пристрасний танець фламенко. Тут було все: і гра світла, плавні рухи тіл та велике жага до перемоги.

Далі був стріт-стайл. Конкурсанток одягала дизайн-майстерня «Десс». Номер у дівчат був танцювальним, тому їм допомагали танцюристи студії «Шарм-с».

Щоправда, найочікуванішим конкурсом, звичайно, був вихід у купальниках.

Фінальним змаганням за корону був вихід у вечірніх сукнях.

Отже, всього організатори мали десять номінацій: Міс фітнес – №11 Вікторія БрумарМіс Victoria’s Secret №10 Яна КравенськаМіс мас-медіа – №9 Влада ГлубокаМіс Princess – №13 Ірина СпартулМіс Діадема – №4 Юлія Чернега, Міс Верона-тур – №12 Аліна МальцеваПерша віце-міс – №14 Ірина ПаламарчукДруга віце-міс №15 Ольга Ільїна, а от Міс глядацьких симпатій і титул Міс Вінниця-2019 отримала №3 Марина Сотник. До речі, дівчина влітку минулого року виграла конкурс «Міс Бікіні»

Конкурсантки отримали чимало подарунків від спонсорів. Дві віце-міс виграли подорож до Європи, а переможниці вручили сертифікат на подорож на двох до Албанії. До речі, вручення спеціальної корони для переможниці відбувалося під феєричну пісню «Потому что нельзя быть на свете красивой такой»

Фото та відео: Валерій Чудновський

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Варвара

    Да, Броня Прокоповна имеет хороший вкус. А что у всех с ногами? Кавалеристки что ли?
  • Дустат Дарам

    Колгосп "Червона синька", провінційно й вимушено. Аби "в клюбі були танці"...
  • Ярослав

    Я чогось не вкуюю, чого воно називаться «Міс Вінниця-2019»?
    2019 тільки почався, що вибирати? Або вибираємо в кінці року і називаємо 2019, або на початку року і називаємо 2018.
    Чесне слово, поясніть мені логіку! Бо якщо трапиться що переможець в цьому ж 2019 сильно сильно зганьбиться (придумайте самі собі найганебніший вчинок), то в історії це так і залишиться "От ця особоа зганьбилася у 2019-у, але її все ж таки обрали кращою. Робимо висновок що суспільство вважає ту ганьбу вартою бути прикладом."
  • Олекса

    Нарешті чудові фото! Валерій Чудновський, ви молодець! Автор статті Анна Ковальова - ви майстер пера! Класний репортаж! 20 хвилин вийшли на новий рівень!

    Люк Скайуокер reply Олекса

    Пздц)) Якщо в статті гарні фото, то тут фотографував сам Б-г:
    https://vezha.vn.ua/mis-vinnytsya-2019-obrano-golovnu-krasunyu-mista-fotoreportazh/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:09 Сьогодні в Україні та світі святкують Годину Землі. Історія, заборони та прикмети 30 березня 08:40 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 21:07 Росіяни виклали в YouTube свою версію оскароносного фільму «20 днів у Маріуполі» 20:18 «На щиті» повертається додому Олександр Огороднік, який вісім місяців вважався безвісти зниклим Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 19:22 До Вінницького технічного ліцею можна вступати після закінчення шостого класу 19:15 Мама здійснила мрію загиблого сина-захисника: в Немирові відкрили студію звукозапису photo_camera 18:36 «50 гривень для ЗСУ — щотижня!»: активіст закликає своїх друзів у Фейсбуці долучитися до челенджу 18:21 Минулої доби бійці ДСНС двічі деблокували водіїв з понівечених авто, один з них помер у лікарні play_circle_filled photo_camera 17:56 На Немирівському і Гніванському шосе зафіксували 1690 порушень швидкості: які штрафи та де є камери? 17:24 До Небесного легіону приєднався Віталій Лукіянчук з Сальника 16:23 Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up