Дівчата в купальниках та вечірніх сукнях: як у Вінниці обирали «Міс Бікіні»?

Дівчата в купальниках та вечірніх сукнях: як у Вінниці обирали «Міс Бікіні»?
  • Літній конкурс краси, де обрали найсексуальнішу вінничанку відбувся в заміському комплексі Butterfly.
  • Серед 10-ти конкурсанток свою корону отримала учасниця, яка виступала під №5 – Марина Сотник.

 

Спекотний суботній день. До заміського комплексу Butterfly з'їжджаються відомі вінничани. Серед гостей заходу боксер та ведучий В'ячеслав Узєлков, Олексій Некрасов, Валентин Порохняк, дует з Києва «Пантерас» та багато інших.

Вишукане свято краси проходило біля басейну з кількома фотозонами, де гості встигли зробити селфі та фото, адже конкурс розпочався із затримкою.

Відео дня

Відкривали шоу танцювальний колектив, чемпіони світу з хіп-хопу Art Fusion. Незмінним ведучим заходу був Роман Гах.

Конкурс складався з кількох частин: чотири виходи конкурсанток, виступи запрошених колективів та нагородження учасниць. Дівчата демонстрували вечірні сукні від дизайнера Олександри Хедоян, пройшлися у літніх вбраннях круїзної колекції від PANNA boutigue.

Проте найочікуванішими та найгарнішими були виходи у спідній білизні від Victoria’s Secret та в купальниках від українського виробника Anabel Arto. Щоправда гості очікували побачити знамениті крила, як на показах Victoria’s Secret, а від конкурсу бікіні хоча б загального стрибка у басейн, який дівчата справно обходили протягом усього шоу.

Поки дівчата демонстрували свої модельні здібності та досконалі тіла, до місця проведення збіглося чимало відпочивальників, які просто спостерігали за дійством зі сторони.

Найгарячішу леді Вінниччини допомагали визначити члени журі: Валентин Порохняк, Микола Міщенко, Нейба, Лілія Кіш, Анна Пилипенко та інші. 

Лілія Кіш із дуету «Пантерас» одразу заявила, що оцінювати дівчат буде «як заведено, по п’ятій точці». У свою чергу власник агентства нерухомості Микола Міщенко сказав, що звертатиме увагу на всі точки і голосуватиме за красу.

Загалом атмосфера конкурсу була легкою. Організатори заходу Анна Станіславенко та Катерина Просяннікова помітно нервували, проте підготували дівчат до конкурсу добре.

Отже, перемогу у конкурсі здобула 18-ти річна Марина Сотник:

– Мене переповнюють надзвичайні емоції. Я дуже вдячна всім учасникам конкурсу, всім партнерам. Дуже рада і бажаю всім перемагати по життю! – поділилася своїми емоціями переможниця.

Що стосується номінацій Перша віце-міс та Друга віце-міс, то їх отримали №6 Олена Козуляк та №4 Галина Котвіцька.

До речі, Першій віце-міс всього 16 років:

– Я відчуваю радість з однієї сторони, а з другої сторони трохи смуток, тому що звичайно я хотіла перемогти. Але я вважаю, що це також дуже хороший результат. Я думаю, що я не виграла тому що мені ще немає 18-ти років, а для мого віку - це просто прекрасний, неймовірний результат. – говорить конкурсантка.

Усі дівчата отримали подарунки від спонсорів та свої номінації.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Знание - сила

    Очнь красивые девушки.
  • Katya Kyian

    О да!😂
    Хоть бы ходить подучили, что бы эффектно было)
    А так нечего сказать, обычная развлекаловка, до подиума еще далеко🤣🤣😂😂😂
  • Задунайский Торонтуй

    На мартышек похожи.
  • Людмила Красуцкая

    Вітаємо з перемогою! Я й досі не сумнівалася, що у Хмільнику найкращі дівчата!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:23 Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up