Наша команда професіоналів! (Пресслужба партії «Опозиційна платформа — За життя»)

Наша команда професіоналів! (Пресслужба партії «Опозиційна платформа — За життя»)
  • Кандидати в депутати міської ради від партії «Опозиційна платформа - За життя»

Кандидат у депутати Вінницької міської ради по 6 виборчому округу Бадрі Кікабідзе

Громадянин України, у 1987 році вступив до Вінницького національного технічного університету на спеціальність «Промислове та цивільне будівництво», здобув кваліфікацію інженер-будівельник. Нині Бадрі Кікабідзе є приватним підприємцем у будівельній сфері, тому на власному досвіді знає, як побудувати комфортне місто. 

Разом із командою професіоналів у різних сферах від політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ» Бадрі Кікабідзе прагне розвинути свій округ, а саме мікрорайон Старе місто.

Важливий аспект покращення життя мікрорайону – створення сприятливих умов для розвитку дітей та молоді. Бадрі Кікабідзе разом із дружиною виховує трьох дітей, і точно знає, чого не вистачає вінницькій молоді. 

«Мікрорайон Старого міста, в якому я проживаю, міська влада дійсно закинула якнайдалі у своєму списку пріоритетів розвитку. Для дітей та підлітків тут взагалі нічого не зроблено. Нині для того, щоб дитина мала можливість ходити у гуртки, якось розвиватися, вона змушена їхати в іншу частину міста, щоб займатись малюванням, танцями чи просто прогулятись алеями, тому що тут взагалі нічого немає! Потрібно брати ситуацію під контроль, аби системно сприяти розвитку округу», – переконаний Барді Кікабідзе — кандидат у депутати Вінницької міської ради від політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ».

Пріоритетними питаннями для вирішення також є розвиток транспортного сполучення, очищення прибережної зони від сміття, прокладання нових та заміна старих труб мережі водовідведення, асфальтування доріг та тротуарів, реставрація старих і будівництво нових дитячих майданчиків та алей для відпочинку.

Кандидат у депутати Вінницької міської ради Олександр Педорченко балотується по 4 виборчому округу від партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА –– ЗА ЖИТТЯ»

 Олександр Педорченко має дві вищі освіти, багато років займається підприємницькою діяльністю та працює на благо міста.

Найбільше кандидат переймається проблемами забруднення річки Буг, відсутністю нормальних криниць та жахливим станом прибудинкових територій на 4 окрузі.

«Потрібні термінові практичні кроки для виправлення ситуації, що склалася з нашою річкою та криницями. Люди мають купувати воду в магазинах і носити її пішки додому. Спілкувався з місцевими – усі як один кажуть, що навіть слово «комфорт» вони вже забули, бо воду ні набрати для пиття, ані просто піти скупатися в річці просто страшно – брудна», – каже Олександр Педорченко – кандидат у депутати міської ради від партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА –– ЗА ЖИТТЯ».

Кандидат переконаний, що професійна команда та довіра людей, помножені на жагу до змін на краще, справді здатні змінити ситуацію в місті, в тому числі і на його рідному окрузі.

Микола Яременко: варто не просто слухати проблеми містян, а чути їх

Микола Яременко йде у депутати Вінницької міської ради від «ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ» по 6 виборчому округу першим номером у списку.

«Цього року мені запропонували балотуватись у депутати Вінницької міської ради, і я свідомо обрав ОПЗЖ, тому що особисто знаю кожного, хто наразі йде до міськради – вони є справжніми професіоналами своєї справи», – каже Микола Яременко.

Микола Яременко, 37 років, корінний вінничанин.

Після закінчення школи вступив до Вінницького технологічного коледжу, а згодом до Вінницького інституту економіки Тернопільського національного економічного університету. Має ступінь магістра економіки та підприємницької діяльності.

У 2018 році закінчив Національну академію державного управління при Президентові України, де здобув спеціальність магістра державного управління.

По закінченні інституту займався підприємницькою діяльністю, а у 2012 році почав працювати в АТ «Вінницягаз», де пройшов шлях від слюсаря до начальника Вінницького міського управління. Працює там і сьогодні.

Одружений, має сина.

«В першу чергу, я та інші кандидати є корінними вінничанами, які щиро люблять своє рідне місто! Зрозумійте, що на місцевих виборах ми обираємо не партію, а конкретних людей, які мають досвід роботи, навички та ідеї розвитку міста», – переконаний Микола Яременко – кандидат у депутати Вінницької міської ради від політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ».

Партія «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА –– ЗА ЖИТТЯ» – це не лише конструктивна опозиція, це реальний шанс змінити місто та розпочати розбудову мікрорайонів приватного сектору.

«Я чудово розуміюсь на специфіці розвитку та управління, тому можу з впевненістю сказати, що з поставленими завданнями я впораюсь, адже щодня спілкуюсь із виборцями і не просто слухаю їх, а справді чую кожен голос. Я розумію, що тільки спільними зусиллями ми здатні вивести наше рідне місто на якісно новий рівень життя», – запевнив Микола Яременко – кандидат у депутати Вінницької міської ради від політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ».

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up