Депутати, яких обирають. Що кажуть вінничани про Сергія Кудлаєнка (Політична реклама)

Депутати, яких обирають. Що кажуть вінничани про Сергія Кудлаєнка (Політична реклама)

Суспільство сформувало запит на зміни, розпочалися виборчі перегони і в інформаційному просторі з’явилось багато знайомих і нових обличь, політичних гасел, агітації. Як розібратись у вирі закликів, обіцянок та яскравої реклами? Хто вони – мабутні народні обранці і як відрізнити справжнього депутата від політичного фейку?

Серед кандидатів на обрання до українського парламенту і вінничанин, Сергій Кудлаєнко. Він балотується по виборчому округу №11 і є діючим народним депутатом. Кудлаєнко опікується реформою місцевого самоврядування, потужно працює на окрузі, реалізує десятки соціальних ініціатив, зустрічається з людьми в громадах та запрошує до парламенту. У його приймальнях завжди людно. Кудлаєнка можна зустріти на вулиці, в супермаркеті і на ринку, на офіційному прийомі серед благодійників і підприємців, у центральному парку, за кермом байка чи у звичайній місцевій кав’ярні. Його обличчя – знайоме багатьом, про його справи знають. Тож найкраще почути від вінничан, що вони думають про Сергія Кудлаєнка та яких депутатів обирають. 

Бобровська Людмила Аксентіївна, лікар, голова медичної служби  ГО «Вінницька обласна народна самооборона»

– Я підтримую кандидата в народні депутати Сергія Кудлаєнка. За сталу громадянську позицію, за допомогу і підтримку людей з питань здоров’я, працевлаштування. В його громадських приймальнях працюють адвокати і з кожним відвідувачем він намагється спілкуватись особисто.  Кудлаєнко допомагає бійцям на Сході і особливо важливою є підтримка добробатів. Адже ці батальйони не на державному забезпеченні і хлопці особисто знають кожного, хто їм допомагає . Він активно просуває закони для забепечення прав бійців АТО, їх родин і завжди відкритий до спілкування. Сергій Кудлаєнко ходить без охорони, просто йде по вулиці, зупиняється, вислуховує і обов’язково запропонує рішення чи пояснить, як владнати проблему. Це не просто – бути справжнім народним депутатом.

Олександр Столяренко, полковник медичної служби, керівник Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону

– Ми знайомі з Сергієм Кудлаєнком не перший рік, і співпрацювали у важкі часи, коли тільки розпочалася антитерористична операція. Він позитивна, дружня людина і продовжує підтримку по-сьогодні, його допомога шпиталю завжди дієва і потрібна.

Ірина Лозова, студентка 4-го курсу Вінницького національного медуніверситету ім. М.Пирогова, голова культурно-масового комітету Студентської ради Вінниччини

– Ми тривалий час співпрацюємо із Сергієм Кудлаєнком і запросили його, як народного депутата, політика дати відповіді на запитання студентства, пояснити суть реформ, пріоритети розвитку країни. Дискусія вийшла доволі чіткою і зрозумілою. Мені сподобалось, що під час спілкування не було ніяких прив’язок до особистостей, негативу чи агітації. Все вільно і зрозуміло.

Людмила Бушинська, дизайнер, благодійниця, власниця Торгової марки « РУТА»

– Я людина аполітична, але Сергія Кудлаєнка поважаю. Ми знайомі багато років, він освічена, культурна людина, підтримує мої починання. У нас є багато політиків, які стали депутатами і забули про людей. Дуже мало, хто має «імунітет» від бажання зробити із політики бізнес для себе чи своєї родини. Країні потрібна нова еліта, сформована генетично, освічена, професійна, культурна, що володіє українською і бажає працювати на державу, народ. На мій погляд, Сергій Кудлаєнко  - людина нового формату в політиці. Він дотримується принципів, свого слова, таких можна на пальцях перерахувати.

Валерій Бабійчук, керівник Вінницького обласного клінічного госпіталю ветеранів війни

– Є депутати, за яких люди проголосували і вони більше їх не бачать. Сергій Кудлаєнко 10-12 разів на рік у нас, він з нами, активно допомагає, він завжди таким був. Хтось обіцяє…знаєте, а він будь-яку справу доводить до кінця. Сказав – зробив.

Олександр Царевський, ГО «Вінниця мобільна»

– У парламенті потрібні люди, які розуміються на державному управлінні, компетентно можуть вирішити якусь конфліктну ситуацію, подати потрібний законопроект. Політик має або відстоювати державницьку політику, як от децентралізація, або активно працювати на окрузі. Звичайно, відкриті списки партій потрібні, але і мажоритарка має свої плюси, адже засівати «гречкою» весь час не вийде, сьогодні люди потребують реальних справ. Єдиний народний депутат-вінничанин, що підтримав активності велоспільнот Вінниці – це Кудлаєнко. І  робить це протягом тривалого часу, наприклад, славнозвісний велопробіг «Закрутка по-вінницьки» він підтримав першим.

Руслан Дмитренко, керівник Вінницького осередку Федерації бойового гопака

– Депутат повинен не бити себе в груди і обіцяти, а працювати. Нам багато допоміг Сергій Кудлаєнко, він хоче підтримати не  когось одного, а всіх, піднімає всі сфери. Скромна людина, а робить багато. Кудлаєнко користується словом «МИ», а не «Я», як інші…

Петро Вдовкін, керівник Психологічної кризової служби Вінниччини

– З 2014 року ми почали працювати із військовими, їх родинами, коли в перші дні АТО у людей були дуже важкі психологічні травми. Звертались до кількох депутатів, всі – говорили, що так, потрібно, але реально допоміг Сергій Кудлаєнко. І надалі він ні разу не відмовив, ні він, ні його команда. Він дуже відкритий. Без «маски» на обличчі, такий, який є, це його стиль.

Юлія Вотчер, ГО «Мольфар»

– Сергій Кудлаєнко – молодець, є нардепи – просто нардепи, а є ті, що розчинились у масі людей. Він знає що потрібно робити, допомагає чим може, до нього можна доторкнутись, це важливо, якщо говорити про діяльність наших народних депутатів. Можна говорити багато про нього, адже таких як він мало, я сподіваюсь, що у Віниці такі є.

Сергій  Вернигор, голова ОСББ с. Стрижавка СМУ

– Він подав законопроекти, що були прийняті парламентом і створили умови для зростання громад. Децентралізація, якою опікується Кудлаєнко, дала нові можливості. Ремонтуються дороги, відроджується культура, школи, медицина, села планують розвиток. Тож у Верховній Раді потрібні депутати, які захистять місцеве самоврядування. У програмі Сергія Кудлаєнка є плани з підтримки економіки – це правильно. Адже потрібно дати зарплати, повернути людей, які працюють за кордоном. Буде сильна економіка – матимемо сильну державу.

Олена Заворотна, ГО Дитячий продюсерський центр – молодіжна школа STARS.UA.KIDS

– Ми  всі звертаємось до депутатів, адже реалізувати потужний соціальний проект тільки за кошти батьків – складно. Здебільшого люди поверхнево бачать користь від ініціативи, навіть, коли це стосується розвитку дітей. Але це не про Сергія Кудлаєнка. Він бачить креатив через призму дитячої творчості, відчуває талант і відразу глибоко розуміє суть проекту. Йому не потрібно довго розповідати, грати якісь ролі…. Це унікальна риса, яка допомагає не тільки реалізувати ініціативу, а й розширити аудиторію. Проекти, що підтримує Кудлаєнко, зазвичай перевершують всі сподівання, стають більш корисними, ніж передбачалось. Чому у нього це виходить? Він довіряє людям, а люди – йому.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up