Вінницькі «півники» вітають з Новим роком

Вінницькі «півники» вітають з Новим роком

По пір’їнці. Відомі вінничани, які народилися у рік Півня, бажають вiнничанам творчих злетів, цікавого життя та початку нової, чудової ери добробуту, спокою і любові

 

Рік Півня — це найяскравіший та бажаний знак китайського зодіаку, адже його пісня віщує світанок, а значить початок нового дня. Ця пташка уособлює собою героя і захисника життя. Півень завжди на сторожі, сидячи на даху, він оглядає округи і вдивляється в горизонт. Півень — символ сил молодості, чистоти і надії на майбутнє.



 

Дмитро Шуров, лідер гурту Pianoбой, народився 31 жовтня 1981 року

Відео дня

— Бажаю всім землякам-вінничанам, щоб у цьому році Півня вас якомога менше клювали в одне місце. А також, щоб вам не заважали як слід розпускати яскравий хвіст усім на радість. Але головне — бажаю Вінниці стати справжнім європейським містом, в якому є все для комфортного і цікавого життя — перспективна робота, безпека, події, концерти, фестивалі та відчуття, що з вами і вашими родинами все буде в порядку. Пам'ятайте, що тільки ми самі можемо зробити щасливими своїх близьких людей, адже саме це —- наше головне завдання по життю.

Діана Подолянчук, танцівниця, громадський діяч, народилася 19 червня 1993 року

— Пройшов ще один рік плідної праці та настав час для здійснення наших нових, заповітних мрій. Бажаю усім мудрості та вічної молодості! Натхнення та творчих злетів! 2017 рік — рік Червоного Півня, рік, під знаком якого я народилась. У цьому році не існуватиме перешкод у вирішенні складних питань. Будьте ентузіастами та оптимістами! Вірте в себе та не губіть світло в душі! Співайте, танцюйте, живіть на повну!
 

Володимир Холкін, оперний співак, соліст театру ім. Садовського, народився 18 вересня 1981 року

— Півень — це птиця, яка піснею вітає прихід нового дня. Нехай цей рік стане для всіх вінничан початком нової, чудової ери добробуту, спокою і любові. Нехай мирне яскраве сонце сяє над нашим містом і нашою країною. Нехай з третьою піснею півня зникне вся нечиста сила з нашої землі! І запануємо ми, браття, у своїй сторонці! Не варто шукати винних і очікувати, що хтось прийде, і змінить щось у нашому житті, треба сміливо братися самим, і починати зміни з себе. Тільки ми можемо зробити наше життя кращим! Саме це і доводять вінничани. Адже завдяки вам — наше місто вважається найкомфортнішим містом в Україні. Нехай у вас буде більше приводів співати і веселитися, і менше — сумувати! З новими піснями, новими звершеннями та новими перемогами! З Новим роком!
 

Сандра Самбо, танцівниця, художниця, народилася 29 квітня 1993 року

— Любі мої вінничани, нехай рік Півня для вас буде насичений палітрою приємних для очей та душі фарб! Терпіння і спокій всередині принесуть вам чарівні пір’їнки Півника. Нехай у голові будуть лише гарні думки та світле сонце в душі! Вірте у себе та свої мрії, крокуйте з впевненістю до цілі! Ви можете все, головне тільки щиро побажати! Вінниця чарівне місто! І всі ваші бажання здійсняться.
 

Андрій Верніковський, музичний продюсер, народився 26 квітня 1981 року

— Дорогі вінничани, вітаю вас з Новим роком! Бажаю вам у цьому році багато здивувань від приємних подій, натхнення на звершення запланованого та насолоди від отриманих результатів. Хочу, щоб наше місто і надалі розвивалося, а життя у ньому ставало все приємнішим та доступнішим кожному із нас. Як відомо, народжені у рік Півня розраховують лише на перемоги і звершення, а приймаючи будь-яке рішення, вони від нього вже не відступають, переслідуючи свою мету до переможного кінця. Цього я вам і бажаю, щоб кожен із вас досяг бажаних результатів у своїй справі.


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Задунайский Торонтуй

    Курдюков, а ты в каком году родился?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up