Справжні маленькі принц і принцеса живуть у Вінниці

Справжні маленькі принц і принцеса живуть у Вінниці

6-річний Давід Власко та 10-річна Софія Зоря увійшли до числа переможців Міжнародного Конкурсу-Фестивалю Краси, Моди і Талантів LITTLE PRINCESS WORLD /UNIVERSE/ EUROPE & LITTLE PRINCE WORLD/UNIVERSE'' - 2017, який з 24 вересня по 4 жовтня проходив у Туреччині, в місті Бодрум.

Цей конкурс проводиться вже 27-й рік поспіль і покликаний об`єднати талановитих дітей з різних регіонів світу та дати їм можливість представити культуру та традиції своїх народів та продемонструвати власні здібності та таланти.

Цього року серед найталановитіших та найздібніших учасників Фестивалю потрапили і маленькі мешканці Вінниці.

Відео дня

Давід Власко та Зоря Софія стали переможцями Всеукраїнського фестивалю «The Best Kids of Ukraine 2017», організаторами якого є Анна Станіславенко та Катерина Просяннікова, та поїхали до Туреччини представляти Україну на міжнародному конкурсі Little Princess  and Little Prince of the world.  Із Туреччини Давід повернувся із званнями Little Prince of the world 2017, TV Star Universe та Best of the Best.

Три переможні титули привезла з Конкурсу і Софія Зоря. Юна вінничанка була визнана Little Princess of the Universe, Little Supermodel of the Universe та Best Talent of the World.

Софія навчається у школі №4, з п`яти років займається художньою гімнастикою та відвідує музичну школу за класом фортепіано.

Як і всі учасники Конкурсу – а їх загалом було 35 – Давид та Софія щоденно по декілька годин, проводили на репетиціях, фотосесіях та інших заходах, запланованих організаторами конкурсу: виході в море на яхті, катанні верхи на конях, виступі в Замку Святого Петра та інших.

Чималий внесок,  був зроблений  національним детектором - Катериною Просянніковою. Вона не тільки детально допомагала в організаційних питаннях по підготовці до конкурсу, займалась дефіле з юним учасником, а й морально готувала дитину, давала такі важливі поради та настанови, які в результаті й привели нашого вінничанина до перемоги!

Увагу до своєї персони він привернув і завдяки двохвилинній відеопрезентації, яка вразила багатьох не тільки масштабністю зйомок, професіоналізмом, а й оригінальною ідеєю та глибоким змістом: уявивши себе маленьким принцем, Давід придумав казку, яка стала реальністю.

  • Це була незабутня подорож! Я отримала величезний досвід від роботи на сцені. Ашот Сергійович особливо відмітив мій талант у художній гімнастиці та запросив наступного року стати його помічницею у проведенні конкурсу та нагородженні конкурсанток. Я дуже вдячна моїм тренерам із гімнастики Юлії Юріївні Заплішній та Анні Миколаївні Миргородській, які вклали душу у мою підготовку до участі в конкурсі - каже Софія.

                                                                                 

             

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Natalka Melnyk

    щоб не перетворились потім на аліноґроссо...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up