Красуні в купальниках представлять колекції брендів «Anabel Arto» та «Tally Weijl» на «Bikini Show» (Новини компаній)

Красуні в купальниках представлять колекції брендів «Anabel Arto» та «Tally Weijl» на «Bikini Show» (Новини компаній)

У ТРЦ «Мегамолл» відбудеться показ літніх колекцій модного одягу та купальників брендів «Tally Weijl» та «Anabel Arto». Організатори події, сайт «20 хвилин» та ТРЦ «Мегамолл», обіцяють море вражень, яскраву шоу-програму та розіграш призів.

«Bikini Show» - грандіозне свято, яке 20 квітня о 16:00 перетворить сцену «Мегамоллу» на морське узбережжя, атмосфери літнього відпочинку додадуть пальми, пісок, запальна музика і красуні в бікіні. Вінничани зможуть не лише насолодитись феєричним шоу, але й підібрати пляжний лук для своєї майбутньої відпустки.

– Ідея «Bikini Show» виникла через цьогорічну надзвичайно довгу зиму, – зізнаються організатори. – Ми всі так засумували за теплом і сонцем. Вінничанам просто необхідний заряд літнього настрою і сплеск позитивних емоцій. Гості свята зможуть приємно провести час завдяки насиченій і цікавій програмі, побачити найактуальніші пляжні тенденції, а також почати планувати власний відпочинок.

Особливістю модного показу «Bikini Show» є його учасниці. Разом з професійними моделями з агенції «Grace», стилізованим під морське узбережжя подіумом дефілюватимуть конкурсантки «Міс РІА» та «Mrs. Vinnytsia International».

Крім того, протягом березня на сайті «20 хвилин» тривав однойменний фотоконкурс. У конкурсі взяли участь 28 сміливих дівчат, які вирішили відчути себе топ-моделями чи навіть розпочати кар`єру манекенниць. Жіноча краса немає меж, а відсутність досвіду участі у подібних заходах немає стояти на  заваді здійснення найзаповітнішої мрії. Переможниця онлайн-голосування Олена Сіранчук, фотографія якої набрала найбільшу кількість вподобань, приєднається до вже обраних дівчат.

– Нам важливо показати кожній жінці, яка вона прекрасна, – зазначають організатори. – Поряд з професійними моделями у шоу беруть участь звичайні дівчата, які по-справжньому гідні блищати у променях софітів. Ми ставимо за мету довести відвідувачам шоу, що вони заслуговують найкращого. Купальники і одяг брендів «Anabel Arto» та «Tally Weijl» покликані зробити кожну жінку особливою, підкреслити її красу, ніжність та сексуальність.

Для того, аби усі учасниці дійства повірили в себе і відкрили притаманний кожній модельний потенціал, спеціальний майстер-клас проведе Катерина Просянникова. Під час репетицій власниця модельної агенції «Grace» поділиться з дівчатами власним досвідом та професійними порадами.

Тенденції в літньому макіяжі і зачісках можна буде побачити завдяки роботі Галини Косенко, засновниці студії макіяжу і зачісок «The Faces».

Надзвичайне шоу, яке точно не залишить гостей «Мегамоллу» байдужими і запам`ятається на довго, допоможе створити відома організаторка заходів Інна Цимбалюк.

Також під час «Bikini Show» відбудеться розіграш євротуру на двох від туристичної компанії «Bel Viaggio». Аби позмагатись за цей суперприз, реєструйте чеки на суму від 500 грн з магазинів «Anabel Arto» і «Tally Weijl» з 01.04.2019 по 20.04.2019.

Покупці мандрівок у турагенції «Bel Viaggio» також беруть участь в розіграші.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up