Протест під ОДА: “Коли окупанти закінчать з АТОшніками — прийдуть за тобою!”

Протест під ОДА: “Коли окупанти закінчать з АТОшніками — прийдуть за тобою!”

Біля входу до обласної адміністрації приблизно 100 людей зібрались на мітинг. Причина — побиття АТОвців у Києві. Мітингарі вимагають відставки міністра МВС Арсена Аваков і щоб нарешті створили антикорупційний суд.

Ранок. П’яте березня. Хоч на вулиці і -7 градусів морозу, але під ОДА “гаряче”. Люди вийшли під стіни ОДА з плакатами, на яких написано: “Ні — поліейському свавіллю”, “Не чекайте коли за вами прийдуть потрошенки”, “Пороха на нари - Луценка до пари”, “Коли окупанти на чолі з Порошенком закінчать з АТОшніками - прийдуть за тобою!”.

Причина мітингу — розгін наметового містечка у Києві третього березня. Тоді правоохоронці побили мітингарів, серед яких були і АТОвці. Це і обурило волонтерів і вінничан.

Відео дня

— Ми на вихідних провели таку ж саму акцію у Тульчині, яку назвали  “Прикрути кран Авакову”, - каже один з волонтерів Олег. - Якщо люди не будуть активні...завтра прийдуть бити їх.

За мітингом спостерігають 10 правоохоронців. Час від часу їм закидають, що поліція має бути з народом. Активісти обіцяють і надалі проводити такі мітинги.

Читайте більше про протест під ОДА у матеріалі: 

Активісти та АТОвці вимагають позачергову сесію облради

Дивіться як розганяли наметове містечко під Верховною Радою. 




Коментарі (14)
  • Жора

    Сегодня в Киеве подрезали человека, от ножевого ранения он скончался.  Если бы бандитская власть  могла дать  разрешение на ношение оружия, то это можно было бы  избежать.  А так смерть человека. И исполнитель разборки  который убил человека приехал из Винницы. Заводы и экономика стоит, что бандитам нужно делать ? Они  на гастролях  выбивают долги, а кто не дает тех  убивают......

    зы. Короче пиздец полный )
  • лалка

    "Сухою мовою цифр щодо затриманих у суботу під ВР учасників бойових дій.

    Загалом до Печерського та Шевченківського управлінь Поліція Києва доправила 111 осіб.

    Посвідчення УБД мали 15 з них, ще двоє заявили про це усно, але не надали ніякого документу на підтвердження цього. Посвідчення «інвалід війни» - мали ще 2 затриманих.

    Складено адміністративні матеріали на чотирьох осіб (жінки), серед яких не було УБД.

    Оголошено про підозру у скоєнні кримінального провадження за ст. 296 ККУ "Хуліганство" (події  під ВР 27.02.2018 р.) одному чоловіку - УБД.

    Один із УБД перебував в розшуку за Святошинським УП за ст. 309 "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту" КК України від 29.05.2015 року.

    Серед всіх затриманих УБД семеро – раніше служили у батальйоні НГУ «Донбас».

    Нагадуємо, посвідчення "Учасник бойових дій" не є індульгенцією на порушення закону."
  • Сепар Торонтуй

    Песня АТОшника https://youtu.be/PBEuOajhVjc

  • Жора

    Я знаю пару пациентов псих. больницы им. ак. Ющенко. Они помогают  убивать в городе  людей. Бандиты их используют как убийц.  Про то что они занимаются изнасилованием это отдельная тема. Но власть  этих бандитов не арестует, так как  у бандитов крыша у власти.  Интересно  сколько должно произойти убийств в городе чтобы  мусора(  по другому  не могу сказать)  занимались убийцами и бандитами. То что  воров не ищут по ограблению квартир это понятно, но  головорезы что хотят то и делают......



    зы. И бл““”” не дает  государство  разрешение на ношение огнестрельного оружия.....

    Евген М reply Жора

    Ну і....Як звати цих паціентів? У якому відділені вони лежать???

    Андрей Иванов reply Жора

    Жора, а у вас в Ющенко есть доступ к интернету или ты с мобильного пишешь?

    З.Ы. Про мамбу еще напиши

    Жора reply Андрей Иванов

    Слив защитан, пЕши еще ))))))))))))))))))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up