Розпочали з танцю. На Європейській площі провели благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

Розпочали з танцю. На Європейській площі провели благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ
  • Танцювали та продавали свої вироби. У такий спосіб підопічні з Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування зібрали кошти для ЗСУ.

До Дня Конституції України, 28 червня, на Європейській площі відвідувачі Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування організували благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України. 

Щоб привернути увагу вінничан, підопічні організували танцювальний флешмоб, який розпочався з патріотичного танцю під назвою «Українка Я». Танцювало близько 40 учасниць літнього віку, які ведуть активний та здоровий спосіб життя.

Відео дня

Загалом на ярмарку усі охочі могли придбати ляльки-мотанки, килимки, екосумки, панчохи, прихватки для печі, картини з акварелі й бісеру та невеликі сувеніри, які виготовили власноруч відвідувачі Терцентру.

Свої роботи для збору коштів надала й 75-річна вінничанка Олена Стахова.

«Коли почалась війна, я розуміла що потрібно допомагати, — каже жінка. — Оскільки пенсія не велика і коштів на перерахунок для військових немає, то я почала в'язати килимки для ЗСУ. В мене онук воює і ми з донькою постійно збираємо допомогу, щоб відправити йому. Тому нав’язала різних речей, щоб можна було отримати чим більше коштів для наших хлопців».

Також поруч ярмарку розташувався стенд від Повітряних Сил України для плетіння зі жовто-блакитних стрічок Прапора України.

 

Читайте також:

У Вінниці відновили безкоштовні курси української мови. Як долучитися

Бердвочинг — чудовий відпочинок та хоббі. Що це таке та як долучитися?

Коментарі (2)
  • Надія Гонтар

    Пишаюся нашими Вінничанами.

    Хто чим може допомагає армії.
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

keyboard_arrow_up