Разом заради допомоги! (пресслужба Міжнародного благодійного фонду «Без кордонів»)

Разом заради допомоги! (пресслужба Міжнародного благодійного фонду «Без кордонів»)
Волонтерки з автомобілем «Паджеро» для військового
  • У вересні 2023 року МБФ «Без кордонів» продовжував виконувати важливу місію забезпечення гуманітарною допомогою і підтримкою населення в умовах кризи та воєнних дій. Ось основні результати нашої роботи.

Обсяг наданої допомоги: за цей період фонд надав гуманітарну допомогу медичним закладам, громадським організаціям та громадам на суму 403 997,00 гривень, об’ємом більше 5 тон. Ця допомога є важливим джерелом підтримки для тих, хто потребує допомоги найбільше.

Кількість отримувачів допомоги: у вересні отримувачами гуманітарної та благодійної допомоги було 1766 осіб. Це включало в себе різні категорії отримувачів:

  • 1454 особи від юридичних осіб, включаючи лікарню, Шевченківську військову адміністрацію, Волоськобалаклійський старостинський округ та БО «Сяйвир»;
  • 312 осіб отримали адресну допомогу.

Підтримка військових: фонд також надав підтримку військовим підрозділам на Сході України, які героїчно захищають нашу країну. У вересні ця підтримка була надана близько 120 військовим. Нагадаємо, що військові волонтери фонду підвозять все необхідне практично «на нуль» два рази в місяць.

Відео дня

Міжнародна співпраця: в жовтні 2023 року фонд вже отримав 2 тони гуманітарної допомоги від чеського фонду «За мир та свободу» та наприкінці жовтня очікує більше 6 тон від французької асоціації «Весна 64». Ця міжнародна співпраця дозволяє нам забезпечити необхідною підтримкою тих, хто цього потребує найбільше – діти, прифронтові громади, переселенці, які втратили житло та проживають у Вінницькій області.

Волонтерська діяльність: ми не можемо не відзначити самовіддану роботу віце-президента та волонтера фонду Ілінзер Марії. Її зусилля та самовіддана діяльність щодо допомоги військовим є надзвичайно важливими. Так, в серпні 2023 р. Марія на прохання партнерського фонду поїхала у Францію, щоб пригнати швидку допомогу для передової, а у жовтні пригнала автомобіль з Чехії для військового підрозділу на Сході. Сердечна подяка Ілінзер Марії за волонтерську активність та важливий внесок в нашу спільну справу, яка неодмінно наближає нас до Перемоги!

Благодійний фонд «Без кордонів» продовжує свою місію допомоги і підтримки тим, хто знаходиться в складних життєвих обставинах. Ми вдячні всім, хто підтримує нас у цій благородній справі і вірить у нас. Разом ми можемо зробити більше і сприяти покращенню життя наших співгромадян! Дякуємо!
__________________
В рамках проєкту «Базова підтримка БО МБФ «Без кордонів», діяльність фонду частково підтримує Агентство США з міжнародного розвитку USAID в рамках проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства, що впроваджує Isar Ednannia.

 

Коментарі

keyboard_arrow_up