З Вінниці на Донеччину відправили ще один вантаж з допомогою для військових

З Вінниці на Донеччину відправили ще один вантаж з допомогою для військових
  • Для потреб військової частини, де служать вінничани, підготували радіокеровані комплекси українського виробництва та квадрокоптери.

Як інформують у міській раді, разом з громадою напередодні придбали два безпілотні авіаційні комплекси, до яких входять вісім крил і ще п’ять «Мавіків» — квадрокоптерів, які використовують для розвідки та коригування вогню.

Обладнання знадобиться оборонцям під час відпрацювання бойових завдань. Попрямує допомога на Донеччину — один з найважчих напрямків на сході України.

Координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Володимир Малінін додав, що запитів від військових надходить дуже багато і завдяки командній роботі вдається швидко реагувати та закривати потреби Захисників.

Відео дня

— Наразі ми вже допомогли багатьом військовим частинам. Запити різні. Сьогодні передаємо необхідні засоби для розвідки: обладнання, яке запросили воїни і повезуть на Східний напрямок. Більша частина допомоги для оборонців — українського виробництва, — додав Володимир Малінін.

Допомога від Вінницької громади підсилить можливості військових та додасть впевненості у своїх силах. А що найважливіше — збереже життя українських Захисників.

 

Читайте також:

 

Вінницькі поліціянти подарували свято діткам з інвалідністю

У Могилеві-Подільському незрячим дозволили безкоштовно їздити у маршрутках

Вінницькі чирлідерки з команди «Golden age 60+» вибороли «золото» на змаганнях за Кубок України

Коментарі

keyboard_arrow_up