Вінницькі поліціянти подарували свято діткам з інвалідністю

Вінницькі поліціянти подарували свято діткам з інвалідністю
  • Вчора, 20 грудня, вінницькі правоохоронці завітали до вихованців центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Промінь».
  • Поліцейські нагадали дітям правила поведінки у побуті, розгорнули локації зі своїм спорядженням та розповіли про особливості своєї роботи, показали виступ службової собаки і подарували малюкам новорічні подарунки. 

Працівники ювенальної превенції в ігровій формі нагадали основні правила поведінки у побуті та подарували діткам світловідбиваючі браслети, аби вони були помітні у темряві.

Усі охочі приміряли спорядження та уявляли себе спецпризначенцями.

Відео дня

— Тепер у мене дві мрії: видужати і стати поліцейським, — сказав правоохоронцям 8-річний Ромчик, який проходить тут лікування.

Найбільше позитивних емоцій у дітлахів викликав виступ службової собаки Дайви, яка виконувала команди свого наставника. Дітки із нетерпінням чекали можливості погладити чотирилапу та зробити спільне фото на згадку.

Також вінницькі поліцейські запросили до малечі казкового персонажа. Дітки разом з аніматором танцювали та весело проводили час.

Наприкінці заходу правоохоронці спільно з волонтерами, які прибули з Німеччини, вручили вихованцям центру солодощі та презенти.

— Даруючи дітям частинку тепла та любові, ми самі стаємо щасливішими. А здійснюючи дитячі мрії — відчуваємо себе чарівниками, — відзначають правоохоронці.

 

Читайте також:

У Могилеві-Подільському незрячим дозволили безкоштовно їздити у маршрутках

Вінницькі чирлідерки з команди «Golden age 60+» вибороли «золото» на змаганнях за Кубок України

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up