Дітей переселенців запрошують на кулінарний майстер-клас по приготуванню хачапурі

Дітей переселенців запрошують на кулінарний майстер-клас по приготуванню хачапурі
  • Для дітей із числа внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані у Вінницькій міській територіальній громаді, влаштовують кулінарний майстер-клас з приготування хачапурі по-аджарськи.

Майстер-клас відбудеться 29 січня о 12.00 за адресою: м. Вінниця, вул. Максимовича, 33. Про це повідомляють у Вінницькій міській раді.

«Кількість учасників – обмежена, тому просимо заповнити реєстраційну форму за посиланням. Перших 15 осіб ми запросимо на цей майстер-клас», – пояснює фахівчиня із соціальної роботи проєкту #Спільно від UNICEF Ukraine та «СОС Дитячі містечка» Ольга Черната.

За її словами, в майбутньому плануються й інші заходи для внутрішньо переміщених осіб.

Відео дня

Меморандум про співпрацю між Вінницькою міською радою та Міжнародною благодійною організацією БФ «СОС Дитячі містечка» Україна міська рада підписала у жовтні минулого року. З того часу вдалося провести чимало спільних атракцій, говорить директорка Вінницького міського центру соціальних служб Наталія Добровольська.

«Чудово, що разом із міжнародними організаціями ми маємо можливість влаштовувати розваги для наших діток. В їхнє життя прийшла війна, але ми маємо зберегти для них дитинство», — додає Наталія Добровольська.

Довідка

Проєкт #СпільноСоціальніПослуги впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW).

Соціальні послуги можна отримати на точці #Спільно, яка розташована у Вінниці за адресою: проспект Космонавтів, 30 («Прозорий офіс»), каб. 305. Там для вінничан та внутрішньо переміщених осіб безкоштовно надають психологічну та соціальну допомоги.

 

Читайте також:

Затримують грошову допомогу переселенцям? Що робити і куди звертатися

Студенти зі статусом ВПО можуть навчатися на бюджеті: покрокова інструкція

Коментарі (2)
  • Наталия Коваленко

    Ми не пересиленці,але 6 річна донечка дуже хотіла прийняти участь. Дякую.
  • Лариса Леонідівна

    супер

keyboard_arrow_up