Бійцям 59-ої бригади імені Якова Гандзюка терміново потрібна автівка. Долучаймося до збору

Бійцям 59-ої бригади імені Якова Гандзюка терміново потрібна автівка. Долучаймося до збору
  • Долучитися до збору коштів на авто просять військові з 59-ої мотопіхотної бригади ім. Якова Гандзюка, які захищають Україну на Авдіївському напрямку.
  • Потрібно зібрати 300 тисяч гривень.

Авто на передовій — чи не найнеобхідніша річ і разом з тим, це — розхідний матеріал. Іноді автівка, привезена для захисників, «проживала» день.

Перш ніж машина опиниться у бойовому підрозділі, вона мусить пройти цілий цикл: збір коштів, закупівлю, підготовку документів, переправу через кордон, технічний огляд і завершальний етап — доставку на фронт. 

Бійці 59-ої мотопіхотної бригади ім. Якова Гандзюка, які воюють на Авдіївському напрямку, звернулися до всіх небайдужих з проханням допомогти зібрати кошти на автомобіль. 

Відео дня

— Наш другий стрілецький батальйон вже майже рік воює на Авдіївському напрямку. Нещодавно під час обстрілу росіяни залишили нас без двох пікапів. В один влучили з міномета. Авто знищено повністю. Інший пошкодило. Але підлягає ремонту. Тому просимо усіх долучитись до збору. Це справді важливо. Тому що ми не можемо ефективно виконувати завдання. Прості автівки буксують у багнюці і загалом не можуть проїхати по 90% доріг. Сподіваємось на підтримку наших земляків! Разом переможемо! — каже Олег Малярик.

Головний редактор «20 хвилин» Вадим Павлов у своєму дописі на Фейсбук також звернувся до людей з проханням долучитися до збору грошей.

Просимо вас зробити репост та донат, це буде вклад у нашу з вами перемогу. У захисників дуже великі втрати. Найменше, що ми можемо з вами зробити — допомогти хлопцям придбати автівку.

  • Щоб задонатити на авто, перейдіть за посиланням
  • Також можна надіслати гроші на картку: 5375 4112 1495 3890

 

Читайте також:

 Художник з Вінниччини продає свої картини на аукціоні, а гроші віддає захисникам

Двох захисників з Вінниччини посмертно нагородили почесними відзнаками

Коментарі (5)
  • Валюша Руденко Щербата

    ++
  • Dmitriy Vinnickiy

    У мене є ваз 2104 на арію віддам по мінімальній ціні
  • Bodya Butenko

    Якщо, там, хтось лишився з 15-16 років передаю привіт "офіцери" з Нью-Йорку "берізка" ...
  • Валентина Панчук

    Панове бізнесмени олігархи відгукніться.Допоможіть хлопцям.Авдіївка це зараз пекло.Вони відбивають чисельні атаки і потребують нашої допомоги.Так назло ворогам давайте обєднаємось і будем допомагати нашим хоробрим воякам

keyboard_arrow_up