Жахлива ДТП біля Калинівки: «Наталя з нареченим розбилися, а за місяць мало бути весілля»

Жахлива ДТП біля Калинівки: «Наталя з нареченим розбилися, а за місяць мало бути весілля»
Загиблі у ДТП Наталя та Олександр в червні збиралися зіграти весілля
  • Вранці 10 травня з’явилася страшна новина: вночі троє військових загинули в ДТП біля Калинівки.
  • Водій мікроавтобуса не впорався з керуванням, з’їхав з дороги й врізався у дерево. Він та двоє пасажирів загинули на місці. Ще одна пасажирка нині в реанімації в тяжкому стані.
  • Від близьких та друзів учасників ДТП ми дізналися, що у загиблої пари за місяць мало бути весілля. 

 

Аварія сталася 9 травня близько 22.00 години між селами Нападівка та Люлинці Калинівського району. 28-річний мешканець Калинівки на бусі Mercedes-Benz Vito на великій швидкості, не впоравшись з керуванням, з’їхав з дороги  зіткнувся з деревом. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій, його 27-річні пасажир та пасажирка, військовослужбовці військової частини А1119 – Калинівського складу боєприпасів, від отриманих травм померли на місці події.

Коли ми, поспілкувавшись з близькими загиблих, які вчора і сьогодні своє горе виливали у постах і коментарях в соцмережах, були шоковані деталями, які передували аварії.

Відео дня

Наталю Горупашенко і Олександра Шведа об'єднувала не лише служба у військовій частині А1119, яка обслуговує Калинівський арсенал. Вони кохали один одного і мріяли бути разом усе життя... 

— Наталя родом з Калинівки. Місяць тому з учебки повернулася, — розповідають рідні. — У військові частині підписала контракт і почала працювати санінструктором. Олександр сам з Хмільника, він теж в Калинівці служив. Хлопця з Наталею познайомив брат дівчини. У пари завязалися симпатія, яка переросла у справжнє кохання.

У суботу, 9 травня Наталя і Олександр з друзями вирішили поїхати на рибалку. Напередодні подали заяву до рацсу, і їм навіть дату весілля призначили —14 червня. Урочиста подія мала відбутися перед днем народження Наталі,16 червня їй мало виповнитися 28.

Щасливий наречений на радощах захотів познайомити кохану з другом, теж військовослужбовцем Олексієм Казміруком та його дівчиною Каріною, і організував спільний виїзд на рибалку. Наталя, за словами рідних, не була в захваті від такої ідеї.

— Наташа не хотіла їхати. Вона в п'ятницю була в мене і казала Саші, що не хоче їхати, у свято хоче дома в батьків побути, — ділиться родичка загиблої.

В результаті дівчина погодилася на ідею коханого відпочити під Хмільником. 

Біля 22 години вечора, по дорозі додому в Калинівку, друг наречених Олексій на великій швидкості за кермом власного Mercedes Vito, не впоравшись з керуванням, врізався у дерево. Рідні загиблих говорять, що Олексій полюбляв швидку їзду, а в той день був ще й напідпитку. Він, Наталя та Олександр загинули на місці ДТП. 

Бійці служби надзвичайних ситуацій на місці події відбуксирували мікроавтобус з кювету та за допомогою спецобладнання деблокували з понівеченої автівки загиблих. Вижила лише 20-річна кохана загиблого водія Каріна, вона нині у важкому стані в реанімації Калинівської райлікарні. У цієї пари теж незабаром мало відбутися сватання.

...Нареченій Наталі, яка днями мала вибирати весільну сукню, сестра вчора купувала білосніжне вбрання сама.

Наталю поховали сьогодні о 12-й годині в Калинівці. Про це сповістив на сторінці у ФБ брат Володимир.

Нареченого Наталі Олександра, єдиного сина у родині, теж ховали сьогодні в Хмільнику в той же час.

Редакція 20minut.ua висловлює співчуття родинам загиблих.

Читайте також:

«Справа честі», — легендарного актора фільму «В бой идут одни "старики"» 

Маленьку вінничанку з синдромом передчасного старіння пролікують в США 




 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (311)
  • Вероника Олейник

    Господи, доколе?!... зачем садиться к пьяному в авто? Все понимаю. Молодость, любовь, весна, друзья... но ! Народ! Выпили.. мы все люди.. но не садитесь за руль и не тяните на тот свет  других! А пара молодая почему не остановила своего друга? А его девушка, которая в реанимации  почему не отговорила? Но это слова... Очень жаль молодые ЖИЗНИ! Мое сочувствие и соболезнования  РОДНЫМ близким  семьям  погибших   ребят! К сожалению многие  учатся на собственных  ошибках 😭 это надо освещать! Говорить. Писать. Не молчать!
  • Елена Фролова

    Соболезнования....
  • Татьяна Швец

    Вічна пам'ять
  • Лора Корзун

    Щирі співчуття рідним😢 Царство небесне та Вічна пам'ять новоприставленим.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up