Водій втратив свідомість? Дізнались деталі ДТП, де Audi пошкодила кілька авто, паркан і школу

Водій втратив свідомість? Дізнались деталі ДТП, де Audi пошкодила кілька авто, паркан і школу
  • У Вінниці ввечері 16 вересня біля Вінницького ліцею №2 сталась дорожньо транспортна пригода. Тоді по вулиці Соборній позашляховик на великій швидкості пошкодив кілька автівок, огорожу та фасаді гімназії.
  • Дізналися можливі причини, через які сталась ДТП.

Резонансна ДТП, нагадаємо, сталася 16 вересня, після 20-ї годин вечора. В центрі Вінниці, на вулиці Соборній, на великій швидкості позашляховик Audi Q8 в‘їхав у автомобілі Ford Focus та Citroen Berlingo, також по інерції сталось зіткнення із іншим легковиком Audi. Внаслідок аварії автівки знесли кілька секцій декоративної огорожі та пошкоджено фасад гімназії. Про це свідчить відео з камер спостереження Ситуаційного центру.

За кермом Audi Q8 був 35-річний чоловік. В нього відібрали зразки крові на виявлення алкоголя в організмі. За результатом перевірки він був тверезий. 

Відео дня

У припаркованих автівках та на пішохідному тротуарі людей не було. Про це нам повідомили в обласному главку. В результаті аварії постраждала дружина винуватця аварії, яка сиділа на пасажирському сидінні. Її госпіталізували у лікарню. По ДТП відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України.

Працівниками Муніципальної варти також було складено протокол за ст. 152 КУпАП на водія цієї резонансної дорожньо транспортної пригоди. Внаслідок аварії автомобілі пошкодили сім секцій декоративної огорожі, яка відокремлювала проїзну частину вулиці від пішохідного тротуару. Внаслідок удару відбулося пошкодження водостічної труби, а також фасаду архітектурної пам’ятки місцевого значення Вінницького ліцею № 2.

З моменту скандальної аварії пройшло 12 днів, і ми вирішили запитати в поліції, як відбувається розслідування. Також вирішили дізнатися, що стало причиною цього ДТП? 

Одна із причин ДТП — кермувальнику стало погано, внаслідок чого він втратив контроль над транспортним засобом. Так говорять свідки аварії.

— Швидше за все водію Audi Q8 стало за кермом зле,— кажуть очевидці.— Від вулиці Театральної до другого ліцею він, в нормальному стані, не зміг би розвинути таку швидкість. І не міг розтрощити стільки машин і врізатись в стіну школи. Дружина водія, яка постраждала в ДТП, розповіла, що чоловік перед зіткненням не реагував, коли та просила відпустити педаль газу, яку він втиснув у підлогу. Швидше за все, він втратив свідомість, оскільки в стані алкогольного сп'яніння він не сідав за кермо. Але то зі слів дружини кермувальника, який спричинив ДТП, деталі з'ясує поліція.

В поліції повідомили, що все ще проводиться аналіз крові на виявлення інших заборонених речовин.

— Має бути ще призначено ряд експертиз, — зазначила Заріна Маєвська, речниця поліції Вінницької області.— Зараз слідчі чекають, поки закінчує лікування дружина водія. Для того, щоб за результатами лікування визначити ступінь травмування. По ньому і будуть призначені експертизи. Результатів аналізів ще немає, так швидко вони не робляться. Триває слідство.

                                                                                       Фото: Тетяна Щербатюк

Читайте також:

 ДТП на Соборній: Audi знесла кілька авто, паркан та врізалась у школу ОНОВЛЕНО

На Келецькій вінничанка за кермом Audi збила пішохода: аварії вівторка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (39)
  • Вадим Шарагов

    В тратив свідомість біля макдональца і дружина їхала біля нього і не могла ручнік затягнути ,там швидкість зашкалювала .
  • Елена Лещенко

    Мій стаж за рулем механіки вже 14 років, але я буваю в повному жаху, як їздять та в якому стані… просто промовчу про деяких мажорчіків … жахіття повно‼️
  • Сергій Миколаєвич Горбонос

    Чого і стояло чикати.
  • Світлана Яковишенко

    Якби був якийсь простий дядько, то вже по всіх стовпах порозвішували і стільки написали компенсувати що і життя не вистачило, а так навіть ще досі не встановили особу кермувальника 🤣

    Марина Осипенко reply Світлана Яковишенко

    Світлана Яковишенко да,да👏

keyboard_arrow_up