Вінниччина та ще шість областей на порозі «червоної» карантинної зони — Ляшко

Вінниччина та ще шість областей на порозі «червоної» карантинної зони — Ляшко
  • Уже не один день Вінницька область у «ковідних лідерах». Головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко зазначає, що наша область у найближчі дні може потрапити до червоного рівня епідемічної небезпеки.

За результатами засідання Державної комісії ТЕБ та НС з «00» годин 1 березня Чернівецька область у червоному рівні епідемічної небезпеки. З понеділка на території області діятимуть обмеження, які діяли в країні під час жорсткого зимового карантину. Про це Ляшко пише на своїй сторінці у фейсбук.

Підстави для запровадження червоного рівня:

  • рівень госпіталізацій протягом останніх 3 днів на 100 тисяч населення перевищує цільовий показник у 60 осіб на 100 тисяч населення;
  • коефіцієнт виявлення випадків інфікування протягом останніх 7 днів перевищує цільовий показник у 20%.

— Варто відмітити, що Вінницька, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Луганська та Тернопільські області перебувають в помаранчевому рівні епідемічної небезпеки. Тобто ці області потенційно також можуть найближчими днями бути переведені в «червоний» рівень, — підкреслює у повідомленні Ляшко.

Відео дня

У помаранчевій зоні, нагадаємо, заборонені зібрання, де буде більше 20 людей та не проводяться планові госпіталізації. До того ж «помаранчева» зона включає у себе обмеження і жовтої. У червоній зоні обмежень ще більше. Деталі на інфографіці:

 

Читайте також:

COVID-19 забрав життя уже майже 26 тисяч українців. Дані станом на 28 лютого

Грип та ГРВІ в області. За меддопомогою минулого тижня звернулося понад 7000 людей

Десять смертей та 558 нових випадків. Дані про COVID-19 по Вінниці та районах

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (91)
  • Читач48

    хохлобыдломасса вы сами себя добьете, намордники не носите, карантинных мер не придеживаетесь , вакцинироваться не хотите. Хохлы вы вечно чем то не довольны. Так может проблема в вас, ушлепаные
  • Alexei Ac

    А чому дивуватися, був на муніципальному ринку,  90% без масок, переконаний, що на інших ринках ситуація така ж.
  • Олексій Устяк

    А в цей час на шоу " право на владу" усі урядовці та головний санітар корупційного лісу сидять в студії без маски , обговорюють як заставити народ носити намордники і "добровільно" вакцинувати індійським шмурдяком , який щей закуплений через підставну фірму прокладку !!!
    Цікаво , а чого це наша поліція не штрафує посадових осіб , які находяться в публічному приміщенні без маски - чи цю довбану " еліту" чіпати не можна ???!

    Читач48 reply Олексій Устяк

    індійский шмурдяк це ти з народження
  • Kolia Kolisnuk

    ли вже
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up