Від коронавірусу у Вінниці помер 62-річний чоловік. В області вже 16 летальних

Від коронавірусу у Вінниці помер 62-річний чоловік. В області вже 16 летальних
  • Станом на 28 травня на Вінниччині зафіксували 16 летальних випадків від коронавірусу.
  • Вчора помер 62-річний чоловік.

«Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» розповів, де та скільки є хворих на коронавірус в області станом на ранок 28 травня. Наразі в області зафіксували 945 випадків. +15 нових за добу.

На жаль, повідомляють про 16 летальних випадків.

— Помер 62-річний чоловік. Важкий хворий мешкав у Вінниці. Мав захворювання з боку серцево-судинної системи. Хворий лікувався у вінницькій міській лікарні №1, — розповідає журналістці «20 хвилин головний епідеміолог Вінницької області Степан Томин.

Відео дня

 

На онлайнкарті від РНБО щодня оновлюється статистика щодо лабораторно підтверджених випадків захворювання; кількості хворих, померлих та тих, хто одужав, не лише в Україні, а й у світі.

 

Читайте також:

Дані по СOVID-19 на 28 травня: в Україні вже 22 382 хворих, на Вінниччині +15 за добу

Дані по СOVID-19 на 26 травня: в Україні вже 21 584 хворих, на Вінниччині +18 за добу

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (16)
  • Тамара Богомолова

    Співчуваємо
  • Ириша Винницкая

    .Не правда..Навіщо писати наклеп на людину..
  • Tatiana Timofeeva

    Шановна редакціє,переключаться накінець на інші проблеми,котрих та в сотні разів більше,ніж цей замусолений короновірус

    И.С. reply Tatiana Timofeeva

    новый вид - титушки-барыги. Специализируются на массовых антикарантинных коментариях.
  • Олеся Гончар

    За два тижнi у М. Вiнниця вiд короновiруса померло 5 людей а вiд раку, цукрового дiабету, iнсультiв, iнфактiв та iнших хвороб за цi два тижнi померло до 200 людей. Не так страшний короновiрус як наслiдки карантину, людей не пускають у вiддiлення на планове лiкування, швидка забираэ лише в край важкому станi. Це не короновiрус а геноцид,геноцид хворих, геноцид малого бiзнеса, я говориться все для людей.

    Марія Васильєва reply Олеся Гончар

    Олеся Гончар та я також про це ,що нас дурять ,а самі жирують .
    Роботи толком нема ,життя якесь незрозуміле пішло .
    Народ ходить ,як зомбі .

    Олеся Гончар reply Олеся Гончар

    Марія Васильєва за два днi в лiкарнi М. Пирогова в Нефрологiчному вiддiленнi померло 4 людини, а вони Говорять короновiрус...

    З.А.Глядач reply Олеся Гончар

    Слава нашому презеденту! Слава на 73%!

    Марія Васильєва reply Олеся Гончар

    Олеся Гончар я вас підтримую. Це правда. Вони нас випробовують і дальше хочуть так робити ,ім це на руку

    Бідний ,хворий народ буде підчинятися ,якщо буде мовчати .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up