У Вінницькій області зафіксували 628 випадків коронавірусу. Цифри по районах

У Вінницькій області зафіксували 628 випадків коронавірусу. Цифри по районах
  • Станом на 12 травня COVID-19 виявили у 338 мешканців Вінниці.
  • За один день коронавірус підтвердився у 48 мешканців області.

За інформацією Вінницького обласного лабораторного Центру МОЗ України, станом на 13 травня в області з початку спостережень зареєстрували 958 підозр на коронавірусну інфекцію. У 628 випадках виявлений коронавірус, в тому числі у 40 дітей. Зокрема, COVID-19 виявлено у 27 дітей з м. Вінниці, у чотирьох – з м.Гайсина. У Вінницькому районі лабораторно підтверджено 3 випадки захворювання на коронавірус серед дитячого населення, а в Калинівському, Барському, Літинському, Томашпільському, Тростянецькому районах та в Чернівцях – по одному.

Лабораторно підтверджені випадки зареєстровані:

  • м. Вінниці — 334,
  • в Калинівському районі —  73,
  • у Вінницькому — 41,
  • в Жмеринському — 27,
  • у Тростянецькому – 19.
  • У Гайсинському і Погребищенському районах —  по 13 
  • У Літинському і в Барському районах області — по 12
  • У Немирівському, Томашпільському і Козятинському районах лабораторно підтверджено по 10 випадків захворювання на коронавірус.
  • У Липовецькому районі — 7.
  • У Ямпільському та Тиврівському районах — по 6,
  • УТульчинському, Хмільницькому, Мурованокуриловецькому та в Оратівському — по 5
  • У Чернівецькому, Крижопільському районах та в м. Могилеві-Подільському — по 3 випадки захворювання на коронавірус,
  • а в Іллінецькому районі та в Ладижині — по 2.
  • У Бершадському і Шаргородському районах — по 1 випадку.

Всього на цей час в лабораторіях Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ України протестували 11922 зразків матеріалів. В результаті досліджень у 628 осіб був виявлений коронавірус, в 11294 випадках результати досліджень були негативні.

Відео дня

У вогнищах інфекції було обстежили 958 осіб з підозрою на захворювання, 10934 контактних. З профілактичною метою було обстежено 30 осіб, які перебували в обсервації.

Для проведення досліджень методом полімеразної ланцюгової реакції закупили та отримлали по гуманітарній допомозі 310 наборів діагностичних тест-систем. На цей час в лабораторіях обласного лабораторного Центру в наявності діагностичні тест-системи для дослідження матеріалів методом полімеразної ланцюгової реакції на 16 300 осіб.
 

На онлайнкарті від РНБО щодня оновлюється статистика щодо лабораторно підтверджених випадків захворювання; кількості хворих, померлих та тих, хто одужав, не лише в Україні, а й у світі.

 

Читайте також:

За один день у Жмеринці підтвердили 11 випадків COVID-19

Дані по СOVID-19 на 13 травня: в Україні вже 16 425 хворих, на Вінниччині +48 за добу

Головне про СOVID-19 за 11 травня: на Вінниччині 879 підозр та послаблення карантину

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (21)
  • Вика Андреева

    Чому цифра не змінюється у Гайсинському районі? Якщо з цих 13 людей вже більша половина одужала?  
    А цифра 13 вже більше місяця не змінюється...
  • Оксана Купринюк

    Враньё!!!Пол Винницы знаю ни одного знакомого знакомых нет больных
  • Олег Каськов

    Ця "інформація" не заслуговує навіть матюків.
  • Олена Резнік

    Це не ,,гробик,, спеціальні капсули з кислородом!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up