У Вінницькій області зафіксували 241 випадок коронавірусу. Цифри по районах

У Вінницькій області зафіксували 241 випадок коронавірусу. Цифри по районах
  • Станом на 15 квітня COVID-19 виявили у 105 мешканців Вінниці.

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 9.00 15 квітня на Вінниччині 241 лабораторно підтверджені випадків COVID-19.

— Станом на 11 годину 15 квітня на території Вінницької області зареєстровано 418 підозр на COVID-19. У 241 випадку виявлений коронавірус, в тому числі у 15 дітей (місто Вінниця – 6, Гайсинський райони - 4, Вінницький, Літинський, Томашпільський, Тростянецький, Чернівецький райони по 1 дитині)., — зазначають у Вінницькому обласному лабораторному центрі МОЗ України.

Впродовж останньої доби в лабораторіях ОЛЦ досліджено 232 зразки матеріалів від осіб з підозрою на коронавірусну інфекцію та від контактних осіб. В 28 випадках отримано позитивний результат.

Відео дня

Одужали 12 осіб (11 жителі міста Вінниці та один з Жмеринського району), що підтверджено 2-ма негативними результатами лабораторних досліджень.

Лабораторно підтверджені випадки зареєстровані на 23 адміністративних територіях:

  • місто Вінниця - 105,
  • Калинівський район - 43,
  • Тростянецький район – 15,
  • Вінницький район - 14,
  • Гайсинський район - 11,
  • Козятинський район – 7,
  • Жмеринський, Немирівський, Ямпільський райони - по 5,
  • Літинський, Погребищенький район  – 4,
  • Барський, Липовецький, Томашпільській Хмільницький райони – по 3,
  • Крижопільський, Могилів-Подільський, Муровано-Куриловецький  райони – по 2,
  • місто Ладижин, Оратівський, Тиврівський, Тульчинський, Чернівецький районах по одному випадку.

У Вінницькому обласному лабораторному центрі МОЗ України зазначають, що на даний час  є у наявності 31 наборів реагентів для проведення досліджень методом полімеразної ланцюгової реакції.

На онлайнкарті від РНБО щодня оновлюється статистика щодо лабораторно підтверджених випадків захворювання; кількості хворих, померлих та тих, хто одужав, не лише в Україні, а й у світі.

 

Читайте також:

Дані по СOVID-19 на 13 квітня: в Україні вже 3102 хворих, у Вінницькій області — 194 випадки

Головне про коронавірус за 13 квітня: восьмеро людей одужали, а 10 — померли

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (70)
  • Ольга Лихая

    Крім новин про вірус  других не має Чому про хороше не пишуть?
  • Ольга Лихая

    Певно комусь цей вірус приносить великий дохід .А люди .тобто ми.кому потрібні?
  • Арлачова Іванівна Катя

    Делите быстрее этот мир, и выпускайте бедных людей заработать на кусок хлеба, а они продолжают карантин и продолжают, задолбали уже вконец.
  • Оксана Кокович

    Складається таке враження що люди перестали враз хворіти, тільки вірус все заполонив.Коли вже це закінчеться????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up