У Вінниці в лікарні з коронавірусом лежать 54 дорослих та восьмеро дітей

У Вінниці в лікарні з коронавірусом лежать 54 дорослих та восьмеро дітей
  • У Вінницькій ОДА розповіли про завантаження ліжок хворими на COVID–19 в опорних лікарнях області І хвилі.

Станом на 12 травня поточного року, на Вінниччині в дев’яти опорних лікарнях І хвилі розгорнули 339 ліжок для лікування хворих на коронавірусну інфекцію, повідомляють на сайті Вінницької ОДА.

«У лікарнях області перебуває 62 дорослих та восьмеро дітей з підтвердженим COVID – 19.
На сьогодні відсоток зайнятих ліжок становить 18,3», — йдеться у повідомленні.

Варто додати, що всі хворі діти лікуються у лікарні Вінниці.

Відео дня

 

 

Серед підтверджених випадків коронавірусної інфекції на сьогодні —  вісім важкого ступеню. Пацієнти знаходяться на кисневій підтримці:

  • один (46 років) знаходиться на апараті штучної вентиляції легень,
  • решта — сім пацієнтів — на апараті СІПАП.  

Голова ОДА Владислав Скальський додає, на амбулаторному лікуванні перебуває 195 хворих.

 

 

Читайте також:

За один день у Жмеринці підтвердили 11 випадків COVID-19

Головне про СOVID-19 за 11 травня: на Вінниччині 879 підозр та послаблення карантину

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Валера

    Для тугодумів - лікарян №1 вже наполовину заянята. Хто там проти карантину, пишіть відмову від лікування наперед.
  • Victor Minkin

    CPAP- це не аппарат!!!!!

    Валера reply Victor Minkin

    CPAP це і апарат і термін, означающий вентиляцію легенів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:05 Викрили понад 100 браконьєрів, у яких вилучили човни, знаряддя та 400 кілограмів риби 17:19 За добу шість пожеж в екосистемах. Загроза масштабних вогнів зростає photo_camera 16:50 Новий супермаркет "Грош" почав свою роботу у ТСК "Магігранд" (Новини компаній) 16:24 Майстерність брилярів: краєзнавчий музей презентує колекцію солом'яних капелюхів photo_camera Від читача 17:16 «Покажи свою вишиванку світові». У Жмеринці готують святкову програму до Всесвітнього дня вишиванки 16:03 КОРД «прикрив» канал збуту канабісу на Вінниччині: затримали наркозакладчика play_circle_filled photo_camera 16:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 15:55 На Заболотного горів автомобіль. Поліція розслідує підпал 15:22 Рятувальники гасили умовну пожежу, яка сталася через влучання снаряда play_circle_filled photo_camera 15:15 Від 15 тисяч гривень. Скільки коштує здати на права у Вінниці 14:40 Безкоштовна сімейна медицина в клініці MedSun: за два місяці задекларовано 18 тисяч пацієнтів (Новини компаній) 14:29 Вінничанин вибачився за куріння та зухвалу поведінку в тролейбусі. ВІДЕО play_circle_filled 14:02 На Калинівщині 61-річна скутеристка загинула в ДТП 13:27 Герой «Червоної Калини»: у Козятині вшанували пам'ять загиблого Дмитра Степанюка photo_camera 12:40 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 12:39 Вінницькі сапери розміновують Херсонщину: щодня очищають один гектар photo_camera 12:06 У Вінниці встановлять ще одну камеру автофіксації порушень ПДР. Де саме? 10:40 На Європейській площі сталася бійка за участю неповнолітніх: поліція з'ясовує обставини 10:34 У Вінниці діють аварійні відключення, а також енергетики проводять планові роботи 10:20 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up