Цими вихідними щеплення від Covid-19 отримали 1536 вінничан

Цими вихідними щеплення від Covid-19 отримали 1536 вінничан
  • У Вінниці триває процес вакцинація населення від коронавірусної хвороби. Минулими вихідними щепилося понад півтори тисячі містян.

24 та 25 липня в двох Центрах вакцинації населення у приміщенні Експоцентру (вул. Соборна, 68) та ТРЦ «Мегамолл» (вул. 600-річчя, 17) вінничан щеплювали вакциною «Соmirnaty» від «Pfizer» та «Moderna». В суботу імунізували 771 людину, в неділю — 765 осіб. Про це у фейсбук пише Вінницька міська рада.

— Міський голова зазначив, що Центри вакцинації мають працювати у різних районах міста, тому ми розмістили один на Вишеньці у ТРЦ « Мегамолл», інший на базі Експоцентру. Тут за два дні імунізували 1536 вінничан препаратом «Соmirnaty» американського бренду «Pfizer» та американською вакциною «Moderna», — каже заступниця директора департаменту охорони здоров’я міської ради Світлана Стефанкова. — Впродовж 22 та 23 липня працював ще один Центр вакцинації населення у приміщенні Міського палацу мистецтв «Зоря». Тут також щеплювали вакциною «Соmirnaty» від «Pfizer». Вакцинувалось 426 вінничан.

Центр вакцинації населення на базі Міського палацу мистецтв «Зоря» працюватиме з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 14.00. До вакцинації доступні препарати «Соmirnaty» від «Pfizer» та «Moderna».

Відео дня

— А в Центрах первинної медико-санітарної допомоги в пунктах щеплень щоденно проводиться вакцинація та ревакцинація другою дозою китайської вакцини «CoronaVaс» та ревакцинація вакциною «Соmirnaty» від «Pfizer», — додають у повідомленні. — Стаціонарні пункти щеплень в ЦМПСД працюють з 9.00 до 13.00.

Загалом картина з вакцинацією в області станом на 25 липня виглядала так:

 

Читайте також:

У світі на COVID-19 хворіло понад 194 мільйони людей. Яка ситуація в Україні?

Хворіє 24 дитини та три медики. Дані про COVID-19 по Вінниці та районах

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up