Пластичні операції у Вінниці: скільки коштує зробити груди, ніс і повіки?

Пластичні операції у Вінниці: скільки коштує зробити груди, ніс і повіки?

Забрати з обличчя грудки Біша за 10 тис. грн. – такою буде найдешевша пластична операція, яку можна зробити у Вінниці. Найдорожча і найпопулярніша естетична процедура від 70 до 95 тис. грн – збільшення молочних залоз у жінок. Затребуваною останнім часом стала інтимна пластика. Що найчастіше коригують у своїй зовнішності вінничани і за яку ціну – читайте далі у нашому рейтингу.

Щороку у світі роблять понад 10 млн пластичних операцій різного типу складності. В Україні і Вінниці зокрема не пасуть задніх. У нашому місті клініки естетичної хірургії ростуть, як гриби після дощу, а це значить що дороговартісні операції з корекції зовнішності користуються популярністю.

– У Вінниці ціни на послуги пластичних хірургів дешевше ніж в Києві та Одесі, – розповідає хірург медичного центру “Гормонія” Андрій Багрій. – У пластичній хірургії по-вінницькі існує сезонність. Найчастіше зовнішність коригують восени та навесні,тобто перед новорічними святами або літніми відпустками.

1. Найпопулярнішою операцією в Україні, та й у світі, залишається збільшення грудей. У Вінниці теж мамопластика  найзатребуваніша.

Відео дня

Бум на збільшення грудей триває. Операція з імплантації дозволяє отримати швидкий і відчутний результат – молочні залози стають пружними, підтягнутими, набувають гарну форму і бажаний розмір. Пацієнтки відзначають підвищення самооцінки і жіночої привабливості. Вартість послуги сягає від 70 до 95 тис. грн. Операція зі збільшення молочних залоз триватиме біля 2-х годин.  Шви знімають протягом перших 10 днів після операції, в такий же термін відновлюється працездатність. До спортивних занять можна повертатися через 1,5 місяці. Реабілітаційний період триває 2-4 місяці. 

 

2. На другому місці в рейтингу – операції на повіках (блефаропластика) Найчастіше жінки просять виправити вікові зміни. Але є і вроджені особливості, як грижі або припухлості під очима. Нижні повіки будуть коштувати 12 тисяч гривень, нижні – біля 15. Операція з корекції області повік триватиме 30-40 хвилин.

3. На третьому місці – пластичні операції на носі (ринопластика)

Ринопластику наші лікарі зроблять за дві години. Це може бути зміна вродженої форми носа, яка не подобається. Але часто така операція – необхідність через  уповільнене носове дихання. Також частина клієнтів приходить виправляти отриману деформацію носа після певних травм. До речі, серед усіх пластичних операцій – ця найпопулярніша у чоловіків. Ринопластика коштує біля 75 тис.грн.

 

4. На четвертому місці омолоджуюча підтяжка обличчя.

Адже з віком шкіра обвисає і з'являється в'ялість, глибокі зморшки навколо очей і губ і інші маленькі недоліки. Одночасна підтяжка всіх зон називається кругова. Така процедура може візуально прибрати жінці до 15 років. Тому дуже популярна серед жінок старшого віку. Процедура корекції обличчя триватиме 6-8 годин, вартість її біля 36 тис. грн. Щоб забрати жирові відкладення на щічках( грудки Біша) потрібно заплатити 10 тис. грн.

5. Пластика вушних раковин. Найчастіше пацієнти коригують відстовбурчені вушні раковини. І ось цю операцію роблять як зовсім молоді, так і люди, які вже переступили певний віковий рубіж, але мріють все життя виправити цей маленький недолік. Отопластику одного вуха зроблять за 11 тис грн, за два- візьмуть 15 тис. Операція з корекції вушних раковин триває годину.

6. Ліпосакція – видалення надлишку жиру в різних ділянках.

Як правило жінки просять прибрати зайве з живота і стегон. Видалять зайвий  жир вам швидко і  за  24 тис. грн.

 

7. За ліпосакцією в рейтингу популярності йде пластика живота (абдомінопластика) У багатьох жінок ця проблема з'являється після пологів: м'язи передньої черевної стінки розтягуються, а далі ніякі тренажери і спортзали не можуть повернути живіт в колишній вигляд. Тут може допомогти тільки пластична операція, мета якої видалити надлишок розтягнутої шкіри. У Вінниці таку корекцію роблять за 6-8 год, і коштуватиме вона 59 тис. грн.

8. Лабіопластика – пластика статевих губ. Інтимна пластика триватиме 1.5 години і коштуватиме біля 12 тис.грн. корекція полових губ. До речі, у МЦ “Гормонія” говорять, що кількість операцій з пластики статевих губ за останній рік  збільшилася вдвічі.

Також лікарі естетичної медицини розповідають, що звертаються до пластичних хірургів у нашому місті не лише жінки. Кількість чоловіків, які корегують свою зовнішність, по відношенню до жінок 1:10. Представники сильної половини найчастіше роблять пластику повік, підтяжку обличчя, ліпосакцію, лікують гінекомастію (захворювання, що проявляється збільшенням у розмірах грудних залоз у чоловіків). 

Корекція зовнішності говорить про занижену самооцінку

Тетяна Никифорова, психолог : 

– Рідко фізична вада веде людей на операційний стіл до пластичних хірургів. Здебільшого змінювати зовнішність заставляє наша низька самооцінка і несприйняття свого тіла. Жінки часто коригують фігуру не так для себе, як  для чоловіків, яких бояться втратити – збільшують груди, роблять інтимну пластику. Але це історія не про кохання, це більше про невротичний стан самої жінки. Якщо це вроджені чи набуті вади обличчя або тіла, які впливають на самооцінку людини то так, варто йти в клініку естетичної хірургію. В інших випадках – просто полюбити себе.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Валентина Васильковська

    Хоч би адрес написали, де така дешева клініка. Завтра черга б там стояла.)))
  • Людмила Пастушенко

    Я уже год наблюдаю работу пластических хирургов клиники Гормония.И только -браво!
  • Влад

    Йооо майо, бабцы как конструктор. Аж лячно стає. Хотя, в принципе, я всегда любил конструкторы...

    Грицько Штахета reply Влад

    Знаємо ми такі конструктори... Трохи покрутиш - і вже детальки то відпадають, то загублюються, то нові треба докупляти.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up