«Приїжджають, лише коли людина у конвульсіях» Вінничани про швидку допомогу

«Приїжджають, лише коли людина у конвульсіях» Вінничани про швидку допомогу

Запитали вінничан про досвід виклику швидкої допомоги. А вам доводилось викликати медиків ? Свої враження залишайте у коментарях.

 

Ярослав (36), юрист:

- Викликав швидку сусідській бабусі. Це десь півроку тому було. Приїхали швидко, допомогли. З новими реформами - не знаю. Вони там виставили якісь параметри, до когось їдуть, до когось - ні. Якщо, наприклад, болить голова чи нежить, то напевно вже не поїдуть.

Відео дня

 

Анастасія (25), декретна відпустка:

- Жодного разу не користувалися. Мої знайомі викликали, коли в дитини піднялась висока температура, через те, що різались зуби. До них приїхали без проблем, забрали і поклали в лікарню. У нас викликати не було потреби, коли дитина хворіла, самі везли її в лікарню.
 

Сергій (22), працівник банку:

- За мною жодного разу швидка не приїжджала. Одного разу мені було дуже зле, тоді я сам їхав до лікаря. Швидку чомусь не викликав. Напевно з моїх знайомих теж ніхто не викликав. Про реформи та інше, що відбувається з швидкою допомогою, нічого не чув.

 

Наталія (39), громадська активістка:

- Швидка - це коли ти вже сам не можеш доїхати в травмпункт. На жаль, інколи люди користуються цією службою як таксі. Я сама ніколи не викликала. Можливо, є якесь розуміння, що я не маю їх навантажувати, бо ці люди мають більш серйозні проблеми, ніж моя.

 

Микола (64), пенсіонер:

- Дуже-дуже давно викликав, коли батьки ще були живі. Собі ще не доводилось. У мене сусідка була дуже хвора, то до неї постійно приїжджали медики. Літні люди часто викликають швидку, а куди їм діватись? Приїжджають, часто бачу, що стоять під будинками.

 

Любов (65), пенсіонерка:

- Кажуть, що швидка зараз приїздить, лише коли людина у конвульсіях помирає. Навіть на високий тиск не приїжджає, але я точно не знаю. Сама дуже давно викликала, десь більше року тому. Тоді приїхали без проблем. У мене якраз тиск був, допомогли.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (21)
  • Поліщук Вікторія

    Чотири рази викликала швидку, щоправда всі до внесення змін у медреформу, кожний раз моя дитина отримувала кваліфікований огляд і рекомендації, двічі завозили у лікарню.
  • Виктория Беленкова

    Вызвали скорую , диспетчер сказала , что они не приезжают из за низкого давления , матери 79 лет . Диспетчер сказала что сделать и обратиться к терапевту. ,семейному врачу
  • Юля

    коли жила на Коцюбинського, а швидка буда на Ширшова це буквально 10-15 хв пішки, то визивала подрузі тому, що їй було погано:температура,погане самопочуття...так от швидка 35 хв їхала..ми їй уже 3-чі перетелефонували і запитали чи вона буда?вони казали,що немає поки вільних машин!шановні,а якщо щось серйозне, а не простий грип? якщо у людини аппендицит прихватило? щей перед тим купу непотрібної інформації випитують!
    на рахунок аппендициту  викликала собі, бо були підозри, приїхали за 15 хв десь, але перед тим знову ж все розпитували, та я говорити не могла і корчилась від болю:а де прописані?а що їли?а який вік? яка різниця коли людині ПО-ГА-НО, спочатку швидко приїдьте, а на місці будете опитувати! Чесно думаю краще самому викликати таксі і поїхати до лікарні ніж очікувати нашу "швидку" допомогу!
  • Nataliya Kasyanova

    Знакомые вызывали ребёнку, у которого была температура 40+
    Диспетчер сказала, что это не причина вызывать скорую. Рассказала, как сбить температуру и порекомендовала отвезти ребёнка в дежурную больницу

    Поліщук Вікторія reply Nataliya Kasyanova

    Наталия Касьянова нові правила медреформи (((((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up