Петиція: вінничани просять зупинити будівництво муніципального житла на Поділлі

Петиція: вінничани просять зупинити будівництво муніципального житла на Поділлі
Фото з сайту Вінниця.info
  • Згідно з планом Вінницької міськради по вулиці Анатолія Бортняка на Поділлі розпочалось будівництво муніципального багатоповерхового будинку.
  • Мешканці, які живуть поруч, категорично проти.

Вчора, 16 квітня, вінничанин Сергій Байдалюк зареєстрував петицію, в якій просить припинити підготовчі (будівельні) роботи та скасувати рішення міської ради про будівництво муніципального житла по вул. Бортняка (навпроти гімназії 24) до проведення громадських слухань.

Мешканець мікрорайону пропонує замість будинку побудувати на цій території паркувальну зону, або дитячий садочок чи спортивний стадіон.

Відповідний текст петиції був опублікований на сайті:

Відео дня

«На думку мешканців сусідніх будинків це стовідсотково призведе до ще більшого транспортного навантаження на вулицю Бортняка, а саме: заторів у пікові години, проблем з паркувальними місцями, яких і так не вистачає, а також до підвищення ризику для дітей, які буду перетинати завантажену і запарковану з усіх боків вулицю.

Також будівництво неминуче призведе і вже призводить до шуму, ускладненню пішохідного та автомобільного руху, забрудненню повітря, зниження рівня денного освітлення сусідніх будинків і скоріше за все до перебоїв у електро- і водопостачанні в них», — зазначає автор петиції.

Наразі петицію вже підписали 282 людини.

Звернення можна підтримати ТУТ.

 

Читайте  також:

ПЛР та ІФА: де і за скільки у Вінниці можна зробити тест на COVID?

COVID-19 вчора забрав 467 життів. Дані по Україні станом на 14 квітня

Продовжуються пошуки Михайла Зубчука. Просять долучитися волонтерів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Сергій Романов

    А в Вінниці щось таке як архітектор є?
    Самі ж бачите що наліпили таке що що з "комфортним містом" ніяк не в'яжеться. Особливо тауни на місці колишніх приватних будинків. Це ж жах дійсно. І будинки в дворах де хоч клаптик землі мав би бути.
  • Jon Walker

    І нєхир нояти тепер - самі ж собі обрали
  • Аркадий Крысько

    Сучье время.
  • Сергей Федорук

    ну звісно! як елітне так майже балкон в балкон будують. а муніціпалів так десь подальше. Під кладовищем чи в болоті! Щоб не смерділи!!! Посунетесь блін!!!!

    Сергей Федорук reply Сергей Федорук

    Тетяна Яцина ботяра. сиди ти в своєму кукуєво і не....!

    Тетяна Яцина reply Сергей Федорук

    Сергей Федорук бояться нужно таких людей как вы. И просвятите, пожалуйста, как много муниципального жилья построено окна в окна в вашем Кукуево?

    Сергей Федорук reply Сергей Федорук

    Тетяна Яцина це ваш принцип судити всіх по собі?

    Тетяна Яцина reply Сергей Федорук

    Сергей Федорук обиженый жизнью

    Альона Курілець reply Сергей Федорук

    «Посунетесь блін» , пише інтелектуал з «болота чи кладовища» (ви самі так написали)

    Якби Ви тут жили і Ваші діти ,зрозуміли б , всю жесть і небезпеку.

    І Ви думаєте , що дітям тих хто там буде жити , буде легше через дорогу там перейти? Чи це норм будувати будинок коли вже всі інші будинки здались із ремонтами? Хана тим ремонтам буде , коли почнуть котлован рити чи  сваї бити???

    Але що Вам, головне, щоб «посунулись» і не «смерділи» жителі Поділля?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up