На Вінниччину доставили 60 тисяч доз вакцин Sinovac (CoronaVac)

На Вінниччину доставили 60 тисяч доз вакцин Sinovac (CoronaVac)
  • Вакцину від COVID-19 CoronaVac розподілять по медичних закладах та центрах вакцинації населення.

Вакцина від COVID-19 CoronaVac, виробництва Sinovac, Китай, схвалена ВООЗ для екстреного використання. Про це повідомляють на сайті Вінницької ОДА.

Вона відповідає міжнародним стандартам безпеки, ефективності та умов виробництва. Одна ампула розрахована на одного пацієнта.

«Рівень захворюваності на COVID-19 зростає, і важливо щоб кожен мешканець Вінницької області захистив себе та своїх рідних від важкого перебігу хвороби. Ми вкотре наголошуємо, що єдиний вихід — вакцинація. Для того, щоб отримати щеплення потрібно звернутися до свого сімейного лікаря чи найближчого центру вакцинації населення. Щеплення можна отримати такими вакцинами: Pfizer, Moderna, AstraZeneca та CoronaVac. Це безкоштовно», — відзначила директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації ОДА Ольга Задорожна.

Відео дня

Зауважимо, що Україна отримує вакцини в рамках ініціатива COVAХ, що спрямована на забезпечення справедливого та рівноправного доступу до вакцин від COVID-19 для кожної країни світу.

 

Читайте також:

У цей день вітайте народних митців та Марків. Історія та традиції 9 листопада

Дані про COVID: в Україні виявили 18 988 випадків. Скільки на Вінниччині?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • vik n

    А скильки  тонн  мишкив  риса нам доставили ?? - 0 тонн. то нах.нам ваша вакцина .вы нам суши  давайте
  • Жора

    Украина получила 1.5млн вакцины CoronaVac,а для Винницы дали 60 тыс!
  • Жора

    Бобрюсь,а ты в курсе дела что CoronaVac  могут вакцину сделать нет всем.Нужно иметь блат,связи и может дать денег чтобы сделали  эту вакцину. Уже если пишешь то пиши конкретно!!!

keyboard_arrow_up