Корисні подарунки коханим з діабетом. Топ-5 ідей від SaharOK Shop (Новини компаній)

Корисні подарунки коханим з діабетом. Топ-5 ідей від SaharOK Shop (Новини компаній)

День Валентина наближається!

Уже вирішили, як побалувати своїх коханих?

Зазвичай це свято асоціюється з чимось солодким. Вітрини магазинів так і ваблять всілякими ласощами: цукерки, глазуровані тістечка і льодяники у вигляді сердечок. Однак для людини з цукровим діабетом солодкі частування аж ніяк не кращий варіант. Необхідно обрати потрібний та дійсно корисний подарунок.

SaharOK Shop допоможе з ідеями!

Ідея №1: ГЛЮКОМЕТР ТА ВИТРАТНІ МАТЕРІАЛИ

Варто знати, що навіть речі першої необхідності, що використовуються діабетиками щодня, досить недешеві. Якщо ви можете допомогти близькій людині компенсувати такі витрати, це буде по-справжньому цінним подарунком. В цьому випадку найбільш корисним подарунком стане глюкометр. А якщо він вже є, тоді запас тест-смужок, тому що їх потрібно завжди багато! Не сприймайте це, як чергове нагадування про захворювання. Це всього лише спосіб висловити свою турботу і допомогти коханій людині. Придбати глюкометр, тест-смужки та інші витратні матеріали за вигідною ціною можна на saharokshop.com.

Ідея №2: ПОДАРУНКОВИЙ СЕРТИФІКАТ

Побалуйте його / її походом в улюблений модний магазин одягу або, скажімо, взуття. Людям з діабетом необхідно дбати про стан своїх ніг. Носити тільки якісне взуття, стежити за тим, щоб воно ідеально підходило. Що може бути досить затратно. Подарункова карта у взуттєвий магазин, безумовно, допоможе компенсувати деякі витрати. 

Безпрограшний варіант — придбати у подарунок коханій/-ому з ЦД подарунковий сертифікат в магазин діабетичних та інших корисних товарів SaharOK Shop! Суму можна обрати самостійно. Мінімальний номінал — 200 грн..

Ідея №3: НАБІР КОСМЕТИКИ ПО ДОГЛЯДУ ЗА ШКІРОЮ

Зберіть подарункову кошик. У якості його наповнення може слугувати набір лосьйонів і кремів для тіла. Обирайте засоби для сухої та чутливої ​​шкіри, або спеціально призначені для людей з діабетом. Широкий вибір діа-косметики на saharokshop.com.

Ідея №4: АБОНЕМЕНТ В СПОРТЗАЛ АБО БАСЕЙН

Краще не придумаєш! Якщо не подарують, сам собі не купиш. Відмінна можливість зайнятися чимось новим і корисним! Йога, пілатес, аеробіка або запальна сальса — вибір величезний!

Ідея №5: ПОДАРУНКОВИЙ НАБІР ДО ДНЯ ЗАКОХАНИХ ВІД SaharOK Shop

Приємний і корисний подарунок для будь-якої людини з ЦД! Ми зібрали в нього багато різних корисних смаколиків, наприклад, низьковуглеводне полуничне безе та гарячий шоколад зі стевією. А також потрібні будь-якому діабетику штуки, типу засобу від гіпоглікемії і т.п.. Ціна такого набору складає 635 грн. Упаковано з турботою і любов'ю ❤ Замовляй тут!

Вибір подарунка до Дня св.Валентина не повинен стати проблемою. Подумайте про речі, які необхідні вашим коханим. Що вони використовують в повсякденному житті? Все, що допоможе зменшити їх витрати або поліпшити якість життя, стане чудовим варіантом.

Але і про романтику не забувайте в цей день! Запросіть свою половинку на побачення (в кіно, на концерт, виставку і т.д..) або організуйте романтичну вечерю, проведіть спільний день в СПА або запишіться на заняття з танців. А чому б ні? Фантазуйте!

А взагалі, не обов'язково чекати якогось особливого дня, щоб побалувати коханих або себе! Будь-який день — особливий! До того ж, отримувати подарунки приємніше, коли цього зовсім не чекаєш.

Гарних свят!

З любов'ю,

ваш Saharok Shop💛

SaharokShop - товари для людей з діабетом - працює для ВАС без вихідних, обідів і карантинів. Ми завжди поруч!

Адреса у Вінниці: Хмельницьке Шосе, 2а 

тел.: 0662496787

keyboard_arrow_up