Карантин через COVID продовжили до кінця літа. Скільки хворих на Вінниччині?

Карантин через COVID продовжили до кінця літа. Скільки хворих на Вінниччині?
  • Уряд продовжив карантин в Україні до кінця літа. Про це повідомив Денис Шмигаль.
  • Карантин під час дії воєнного стану буде з певними послабленнями. Читайте далі та дізнайтеся деталі.

Карантин в Україні триватиме до 31 серпня, проте з деякими послабленнями. Відповідний проєкт постанови схвалили під час засідання уряду 27 травня.

 

— Схвалено проєкт постанови щодо продовження на території України карантину та режиму надзвичайної ситуації з метою запобігання поширенню COVID-19 до 31 серпня 2022 року, — повідомив Денис Шмигаль.

Відео дня

Рекомендовані протиепідемічні норми для українців:

  • Масковий режим — рекомендований, але не є обов'язковим.
  • COVID-сертифікат не потрібен для пересування між областями, відвідування ресторанів, закладів тощо.
  • Зараз не будуть відстороняти від роботи працівників, які нещеплені проти коронавірусу.

Дані по Вінницькій області

Впродовж минулої доби всіма лабораторіями області дослідили 56 зразків на COVID-19. Зареєстрували 5 лабораторно  підтверджених випадків захворювання:

  • Барський-3.
  • м.Вінниця та Тульчинський- по1.

Станом на 27 травня  2022 року на території області зареєстрували 159579  підозри  на коронавірусну інфекцію. У 153917 випадках  захворювання підтверджено, в т. ч. у 11598  дітей. За останню добу зареєстрували один випадок захворювання серед дітей у Барському районі.

Серед медичних працівників всього зареєстрували 5946 (4,2%) лабораторно підтверджених випадків коронавірусної хвороби. За останню добу серед медичних працівників зареєстрували 1 випадок захворювання.

Зареєстровано 3653 летальних випадки (в т.ч. 4 дитини та 33 медики). За останню добу   зареєстрували один летальний  випадок.

Одужали 150094  особи  (в т.ч. 11584  дитини та 5908 мед.прац.). За останню добу одужали дві особи. На даний час хворіє 170 осіб  (в т.ч. 9 дітей, медики –3).

 

Читайте також:

Цей день, 28 травня. Яке сьогодні свято, історія, заборони і прикмети

На лікування до Європи відправляють хворих з Вінниччини. Як можна потрапити?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (24)
  • Zesraka Zelena

    ЦЕ НЕ  уряд  це  олигархтчно  технократни наглядаторы в концлагери украина.скильки  тильки  ци довпойобы  знищили робочих  мисць.вси

    забулы що воны  вытворяли своим ковыдом а война  донищить и  тих кто  залишився.а залишилися  тут  сами кончени  експлуататоры-"роботодавци" яки наживаються на  биди.як  цей уряд   блокував картки зарпл.за

    долгы  жкх.пидоры  гнойнни. я по этому и не пишов  на хронт щобы не вмирати за  таких  пидорасив.в жизни не прощу таке платити  6500 комуналка 3000 ..робочий  день щас в  основному 12 часов на  склади.прав у  тебе нема  одни  обязанности.  я понимаю  що селюкам  и це   в радисть. бо воны кончени  и  безпринципальни .и буде  цей "уряд " сидити разом   спетею  на  зони.а якщо цей уряд не  знесуть  описля войны  то буде не  тильки велике  крадивництво  буде чорна  дира  по высасыванию амер.грошей.друге  що треба  знищити  приватни ЖЭКи  всяки моргуновськи конторы.раньше воны кралы а тепер приходится тратити на ЗСУ .за 30 рок.ци кончени не створили ни  запасив  зброи еды медикаментив  ничого.це кончена  шобла. дегениратив.
  • Анатолий Кокойда

    Скільки вже можна людей дурити ? Більше в мене слів немає, одні мати !!!
  • Флора Винокурова

    Шо знову???
    А чого нiхто вже не шукае кисневі концентратори???
    НiХТО НЕ ЗАДИХАЕТЬСЯ?
    ТА НЕ МОЖЕ БУТИ!?
  • Читач92

    Ви задовбали з цим коронавірусом.

keyboard_arrow_up