«Дванадцять битв за життя»: як підтримати тяжкохворих дітей у Вінниці?

«Дванадцять битв за життя»: як підтримати тяжкохворих дітей у Вінниці?
Чотирирічна Аня Денисенко пережила лейкоз, а тепер бореться із гепатитом, яким її інфікували у лікарні
  • Дванадцять історій реальних дітей, які за кілька років пережили чимало болю, розкажуть уже цієї неділі у філармонії.
  • Дівчата та хлопці від чотирьох до п'ятнадцяти років мають тяжкі захворювання різних стадій.
  • Діти підготували різні поробки, які зробили власними руками, аби виставити їх на благодійному аукціоні

«Дванадцять битв за життя» – це можливість підтримати дітей, які мають тяжкі захворювання. Уже цієї неділі о 18.00 всі вони зберуться для того, аби влаштувати красивий вечір для всіх гостей, адже діти абсолютно впевнені, що підтримати їх прийде чимало людей. Тому організатори запрошують усіх бажаючих відвідати захід.

Про проект

Назва  говорить сама за себе, адже всі дванадцять учасників проекту - справжні бійці. Щодня вони намагаються перемогти лейкоз, саркому, ДЦП, аутизм, цукровий діабет та інші хвороби на різних стадіях. Герої вечора – це діти з Вінниці та області, яким потрібна підтримка як фінансова, так і моральна. Організатори заходу говорять, що на меті мають багато речей, але головне – це підтримка дітей. Дати зрозуміти маленьким людям, що вони потрібні, надихнути та боротися за життя разом із ними та їх батьками.

Це вже шостий великий проект Діани Мороз. Дівчина не належить до жодної громадської організації чи партії, а просто організовує благодійну допомогу для тих, кому це необхідно.

Відео дня

Учасники проекту разом з організатором Діаною Мороз

Хто візьме участь

– Ми не даремно обрали цих 12 дітей. Вони дуже активні і, не зважаючи на хвороби, намагаються жити нормально. Цей проект не для того, аби жаліти дітей, а для того, щоб максимально зосередити сили дорослих на їх підтримці, – говорить Діана.

Участь у проекті взяла і відома вінничанка – Марина Узєлкова. Спортсменка та ведуча буде на сцені разом із дітьми, коли ті будуть виходити у бійцівських халатах.

– Цей проект повинен перемкнути дитячу свідомість з негативу на позитив. Та привернути увагу дорослих до існуючих проблем. Мета – не зібрати кошти, а звернути увагу. Проте, я не виключаю, що у когось може виникнути бажання допомогти адресно або загально, – розповідає Діана Мороз.

Що чекає на гостей

Проект «Дванадцять битв за життя» готували протягом двох місяців. За цей час було проведено багато роботи: психологічна підтримка дітей та батьків, підготовка творчих робіт та пошук спонсорів. Крім того, діти знялися у кліпі, прем’єру якого можна буде побачити безпосередньо другого грудня.

Що стосується самого заходу, то основною частиною стане аукціон, на якому діти будуть представляти свої роботи. Це поробки із дерева, картини, вишивка та багато іншого, над чим дітлахи трудилися не один день.

– До участі в проекті я запрошувала діток, яких знаю особисто і давно допомогаю. Адже за одинадцять років діяльності познайомилася із багатьма, кому потрібна підтримка. Були діти, яких до мене привела Юлія Адам’юк. Вона добре знає про проблеми онкохворих дітей. А були учасники, які самі виявили бажання взяти участь у нашому заході, – говорить про учасників організатор.

«Дванадцять битв за життя» –  це реальні історії, справжні люди та страшні хвороби. Тому організаторський задум полягає в чуттєвості та емоційності заходу.

– Ми повинні зробити все для того, щоб у дітей виросли крила, – каже Діана.

Вхід на захід вільний. Тому бажаючих запрошують другого грудня о 18.00 до зали Вінницької обласної філармонії, аби підтримати тих, кому це дуже потрібно.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up