Covid-19 у Вінниці. Велика завантаженість лікарень, а усі пацієнти — кисневозалежні

Covid-19 у Вінниці. Велика завантаженість лікарень, а усі пацієнти — кисневозалежні
  • У Вінниці зростає рівень захворюваності на коронавірус.
  • За останню добу у місті зафіксували 112 підтверджених нових випадків недуги.
  • Міська клінічна лікарня №1 завантажена на 70%, Вінницька багатопрофільна лікарня — на 90%. 

Всі пацієнти міських ковідних лікарень Вінниці на кисневій терапії. 23 людини — у реанімації. Про це розповідають на сторінці «Вінницька міська рада». 

«Ситуація у місті наразі контрольована, хоча і напружена, адже з кожним днем зростає кількість хворих на  Covid-19. За минулу добу до міської клінічної лікарні №1 поступили 24 хворих на коронавірус, а до Вінницької багатопрофільної лікарні — 33. Зараз у стаціонарах цих закладів перебуває 319 кисневозалежних пацієнтів. На CPAP-апаратах — 23. Хочу підкреслити, що хворі потрапляють в лікарні уже з середньою та важкою формами хвороби. Вражає те, що фактично усі пацієнти реанімаційних відділень — невакциновані. На жаль, збільшується і кількість летальних випадків. 18 жовтня від ковіду померло четверо людей, а 19-го — троє. Вкотре хочу наголосити, що тільки вакцинація може вберегти від важкого перебігу та смерті від коронавірусної хвороби», — розповідає директор департаменту охорони здоров’я міської ради  Олександр Шиш.  

Міністерство охорони здоров'я України повідомило нові дані про ситуацію з коронавірусом в країні станом на ранок 20 жовтня. Кількість інфікованих COVID-19 людей сягає понад 2,6 мільйона, одужали — 2,3 мільйона. За добу виявили 18 тисяч 912 випадків по країні, з них 444 на Вінниччині.

Відео дня

 

Читайте також:

Ремонти і аварії на мережі. Перелік будинків, у яких відключили опалення та гарячу воду

Понад 20 вогнеборців дві години гасили палаючу лазню на Патона

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (65)
  • Алена Собко

    Клоуни
  • Володимир Бережанський

    Постій з одну годину біля моргу пироговки-і побачите що діється насправді  .Д ля Миколи М.

    Володимир Бережанський reply Володимир Бережанський

    Коваль Раїса Нажаль клятву Гіпократа-не навреди не всі лікарі виконують.

    Коваль Раїса reply Володимир Бережанський

    Володимир Бережанський у Вінниці в хірургію кладуть лише на Київську, де хворих доводять до смерті(((( цинічно, зумисно, безсердечно.
    Лікарня, де допомогу могли надати, зроблена опорною по Ковід. Лікарів звідти до мами не пустили, їх рекомендацій не слухали і діагноз не сприйняли.

    Володимир Бережанський reply Володимир Бережанський

    Коваль Раїса Співчуваю!Не всі лікарні ковідні-але оснащення лікарень як і персонал потрібен якісний.Нажаль це буде тільки в майбутнє у.

    Коваль Раїса reply Володимир Бережанський

    Володимир Бережанський Ваша мама померла від Ковіду, а моя від ненадання вчасно кваліфікованої допомоги, оскільки всі лікарні лікують лише Ковід....
    Величезна кількість людей помирає у хірургії на Київській, щодня....Маму взяли на операцію видаляти каміння з жовчного міхура, і "не побачили" у неї гострий обширний інфаркт міокарда і кардіогенний шок 3 ступеню... А до того "не бачили" камені 1,5 місяці.... Всім плювати. А от лікарню, де адекватні професійні хірурги, зробили опорною по Ковід....

    Володимир Бережанський reply Володимир Бережанський

    Коваль Раїса Співчуваю!!! Моїй мамі теж .Царство їм небесне.

    Коваль Раїса reply Володимир Бережанський

    Володимир Бережанський мені пощастило, моїй мамі уже ні(((

    Володимир Бережанський reply Володимир Бережанський

    Причину смерті встановлює патологоанатом.Мати померла в тубіку від дельти.Розтин,обеззаражування ,бальзамацію виконують тільки в пироговці.Якщо за годину Ви не побачили як привозять чи забирають у морзі пироговки -Вам пощастило а комусь можливого на життя.Але за два дні 10-11 10 21 я бачив протилежне.

    Коваль Раїса reply Володимир Бережанський

    Володимир Бережанський а що роблять у морзі пироговки з померлими від Ковід? Причину смерті встановлювати потреби немає - все і так відомо.
    Була там у морзі (тобто, у Бюро судово-медичної експертизи) більше, ніж годину - нічого надзвичайного не помітила.
  • Serj Vavryk

    Зайти глянути чи що?Фейкньюз🤮
  • Irina Duigas-Rubak

keyboard_arrow_up