Corona Fashion: вінницькі дизайнери взялися шити модні маски

Corona Fashion: вінницькі дизайнери взялися шити модні маски
Гламурні захисні маски від дизайнера Олени Шиян
  • На хвилі всесвітньої паніки через пандемію, вінницькі дизайнери вслід за світовими модними брендами, взялися за свої варіанти «антикоронавірусних» масок.
  • Чорні, в квіточку та мілітарі: Олександр Очеретний, Олена Шиян та Світлана Теренчук представили модні варіанти засобів захисту.
  • Ми дізналися, з чого виготовляють маски і скільки вони коштуватимуть для вінничан?

Першим свою версію засобу індивідуального захисту органів дихання запропонував вінницький дизайнер Олександр Очеретний.

Фото у чорній масці з дизайнерським маркуванням OCHERETNY дизайнер запостив у соцмережах. Очеретний у коментарі до фото пише, що його маска виконана з натуральної тканини, через яку легко дихається: 

«Маска 100% льон, яку можна прасувати при високих температурах хоч 10/100 раз на день, чого не можна робити із одноразовими синтетичними масками».

Відео дня

Це викликало чималий ажіотаж у поціновувачів творчості майстра. У коментарях одразу з’явились захоплені відгуки та питання — як і де придбати таку саму маску? Ті клієнти Очеретного, що вже придбали маски, радісно діляться світлинами. Кажуть, своїм клієнтам віддає безкоштовно, усім іншим продає за символічну ціну.

Далі свою гламурну версію захисної маски представила вінницька дизайнерка Олена Шиян. На відміну від стриманого дизайну маски колеги, Олена обрала більш грайливий варіант. Фото у мереживній захисній пов'язці з квіточкою дизайнерка теж виклала в соцмережі. 

Світлину Олена Шиян підписала так:  

«Сьогодні створили маску для мене... Досить гламурний варіант, абсолютно в стилі Lena Shiyan... Звісно з якісних, натуральних тканин, з оздобленням… І що я хочу сказати!!! Я не планую заробляти на цьому гроші. Бо навіть не знаю, як це можливо. Але, якщо хтось замовить, ми виконаємо ваше замовлення, за мінімальну плату». 

Видно, що ціна вінницьких модниць не злякала, бо усюди постять фото у гламурних масках від Шиян.

Дизайнерка Світлана Теренчук підтримала своїх колег і розробила свою дизайнерську пов'язку. Світлана обрала натуральні тканини і стриманий стиль мілітарі. Тому маска у неї в захисних кольорах. 

Під постом у соцмережі модна стилістка повідомила своїх клієнтів, що її студія теж разом з усіма йде на карантин і додала: 

«Ми не продаємо маски. У разі погіршення ситуації в державі виготовимо їх безкоштовно і в тій кількості, яку тільки зможемо».


Читайте також:

Не йдіть до сімейного, а подзвоніть йому. Як вінницькі лікарі реагують на коронавірус

Не більше 10 людей у транспорті. А чи будуть рахувати пасажирів у Вінниці? 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (31)
  • Ніна Калюжна

    Чому ви напали на дівчат.вони роблять добру справу.нікого незаставляють  купувати їхні вироби.дарма  тканину вони теж беруть.підіть купить в аптеці.як що знайдете.кому дорого той пошиє сам собі .я шию собі і внучці.
  • Jon Walker

    Головне що більшість баранів думають що маска це захист і ведуться та купують.
  • Martin Libher

    здохни красиво называется
  • vasa defrar

    Маски на то и маски чтобы поносил и выкинул ее с бактериями, никакая "стирка" ее не отчистит, только кипячение длительное! Такие маски разве что для красоты можно носить ))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up