Була на богослужіннях. У Жмеринці госпіталізували з підозрою на COVID-19 93-річну жінку

Була на богослужіннях. У Жмеринці госпіталізували з підозрою на COVID-19 93-річну жінку
  • До жмеринської лікарні цієї ночі поступила 93-річна пацієнтка з підозрою на коронавірус.
  • Кажуть, що вона неодноразово ходила до церкви. Тепер перевіряють її контактних осіб.

Наразі у Жмеринці п'ять пацієнтів з підозрою на цю недугу. Про це пише канал «Жмеринський Гіппократ».

— В однієї пацієнтки захворювання підтверджене методом ПЛР-тесту. Один з пацієнтів у важкому стані, екстренно переведений до реанімаційного відділення, — йдеться у повідомленні. — Остання пацієнтка, яка поступила до лікарні цієї ночі, віком 93 роки, жителька Жмеринської ОТГ, відвідувала богослужіння протягом останніх тижнів. Наразі працівниками «Жмеринський міськрайонний відділ лабораторних досліджень» проводиться робота з визначення контактних осіб.

Усім хворим надається симптоматичне лікування в умовах стаціонару. Очікуються результати аналізу методом ПЛР.

Відео дня

 

Читайте також:

В Україні +578 нових випадків COVID-19 за добу. Уже понад сім тисяч інфікованих (НАЖИВО)

В області 353 хворих на коронавірус: дані по Вінниці та районах

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (147)
  • Никола Кралев

    Бред
  • Zoya Lyashun

    Петросян з командою вітдихають.Який народ став юморний! Читаю коментарі, аж плачу від сміху.
  • Татьяна Виноградова

    ! Успокойтесь!!!  COVID-19 можно излечить, а вот отсутствие мозгов ничем, к сожалению,  не восполнишь, . Если бабушка посещала церковь, значит могла быть и в аптеке, и в магазине, к ней могли приехать дети, внуки. Но если в голове одна извилина и та под прямым углом, то тогда, конечно, виновата церковь, особенно если это     УПЦ,   а  не  ПЦУ .
  • Катя Таран

    Люди,залиште в спокої стареньку,їй 93 тож дайте спокійно померти з вірусом чи без нього.Може то вже час відходити в такому віці.

    Торон Туй reply Катя Таран

    и тебе того желаем!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up