Він і Вона: ТОП-10 заборонених тем для першого сексу

Він і Вона: ТОП-10 заборонених тем для першого сексу
  • Перший секс може статися доволі спонтанно, і це, напевно, краще, що може з ним трапитися.
  • Іноді до цієї події готуються максимально відповідально, в спробах справити враження…
  • Та деколи як в першому, так і в другому випадку одна фраза або один вчинок може зіпсувати весь настрой, і на повтор можна не розраховувати.

Якщо ви хочете, щоб приємний вечір повторився, тоді

Для жінок:

5 місце: Прямота

За що чоловіки кохають жінок? Багато в чому за загадковість (банально, шаблонно, але так). Наприклад, чоловік майже ніколи не знає, що з вуст жінки означає слово «ні»: це або «Ні!», або «Я подумаю…», або «Спробуй ще». Подібна загадковість є і в моменті перед сексом (коротше кажучи, це фліртом зветься). І про це наче всі знають, але в той же час знаходяться такі унікальні жінки, які замість того, щоб спокушати чоловіка собою, починають обговорювати можливий майбутній процес: «Ми ж сьогодні займемося сексом? А де ми це будемо робити? Тут? А як буде краще?». У цьому інтимному питання керуючу роль все ж таки правильно буде віддати чоловіку, згадайте танці і дозвольте йому вести вас.

Відео дня

 

4 місце: Симуляція

Скільки б ви не пройшли курсів акторської майстерності, скільки б переглянутих порнофільмів у вас не було за плечима, скільки разів вам би не вдавалося брехати і прикидатися в інших сферах, знайте, симуляція в сексі завжди відчувається (якщо, звичайно, партнер, як то кажуть, і сам обманюватися радий). Ненатуральні стогони, нещирі компліменти: «Господи, який же він величезний», або фінальне «Це було божественно…» Без щирих відчуттів і емоцій ви не зможете передати чоловікові те, що ви хочете. Швидше, в такий спосіб ви зробите все, щоб наступного разу не було. Тому хваліть і захоплюйтеся тим, що вам реально подобається. Так ви і не будете брехати, і чоловік залишиться з відчуттям того, що він крутецький.

 

3 місце: Сентиментальність

«Боже, це наш перший секс… Не можу в це повірити… (тут сльози щастя)… я така приголомшена…» Гаразд, це трохи перебільшено. Проте і такі надто чутливі дівчата трапляються (або ж вони знані тролі) і стають величезним головняком для чоловіка. Надаючи особливого значення цій безумовно значущої події, ви ще більше підсилюєте і без того чимале хвилювання, яке може тільки заважати. Тим паче, емоційні вигуки про любов і високі почуття не кожному подобаються. Особливо пам’ятайте те, що після сексу у кожного чоловіка є заповітні три хвилини, коли він приходить до тями (і мова навіть не про оргазм, а про активні дії, після яких потрібно перепочити). Тож набагато краще загострити увагу на своїх відчуттях і відчуттях вашого партнера, але подумки.

 

2 місце: Грубість

Хоча і грубі вислови, і навіть мат під час сексу може не на жарт розігріти партнера, але все ж таки не під час вашої першої ночі. Ви не можете знати, чи полюбляє таке ваш новий партнер. Тай насправді досить мало чоловіків полюбляють, аби до них звертаються наче до тварин. У відповідь на грубість (навіть наче сексуальну, на вашу думку) чоловік скоріш за все змовчить. Але чи захоче продовження — питання. Все ж таки ліжко, це та площина, де не варто ігнорувати почуття партнера. Ви тут зустрілися, аби зробити приємно собі і йому. Навіть якщо кохання в повному розумінні цього слова між вами поки немає.

 

1 місце: Мовчання

Найстрашніший гріх сексу — це повна байдужість. Мовчання як вербальне, так і не вербальне. Тільки уявіть собі секс без емоцій. А таке буває. І буває нерідко. «Тобі було добре?» — «…» — «Кохана?» — «Ага…» І інші варіації на тему. Неможливо сподобатися партнеру лише завдяки тому, що ви нагородили його власним тілом (не така то вже й велика цінність насправді). Емоції — ось це дуже важлива річ в сексі. Та по суті секс, це і є одна велика емоція. Це, по-перше. А по-друге, не кажучи партнерові нічого, не реагуючи на його дії відповідно, ви не даєте можливості відбутися найпрекраснішому діалогу між двома людьми.

 

для чоловіків

5 місце — Гумор

«Якщо не можеш щось зробити добре, пожартуй про це» — ось девіз деяких чоловіків під час сексу. Жінкам не подобаються жарти під час сексу, особливо якщо їх більше, ніж самого сексу. Зайве коментування того, що відбувається, теж не на користь, просто тому, що ніколи не буває все чітко і гладко — ідеально буває лише в еротичних фільмах (і то не з першого дубля, та й монтажу там досить).

Тому поважайте збудження, хвилювання, з якими жінка ставиться до сексу. Зайвий гумористичний підтекст може зменшити бажання зустрітися з вами ще раз і може бути розцінений як стьоб. Повага (як би не дивно це звучало стосовно сексу) і розуміння бажань партнера, що нікому не завадило.

 

4 місце — Кліше

Брудні слова, фрази і коментарі, які чоловік побачив у порнофільмі (а це ж кладезь та гуру сексуального життя)… не завжди корисно. Цілком можливо, що її зовсім не збуджують такі типу брутальні мачо, а, наприклад, лякають. Кожна людина, яка займається сексом, робить це так, як він або вона собі це уявляє. І коли очікування йде врозріз з реальністю, може виникнути непорозуміння. У жінок, так точно. Тож не використовуйте фрази або слова по відношенню до жінки, якщо у вас немає впевненості, що вона їх сприйме. Тож краще, що можна зробити під час першого сексу, — постаратися врахувати її бажання з приводу створення приємної атмосфери (зрозуміло, що і власні інтереси врахувати варто).

 

3 місце — Жебрацтво

«Тобі добре?» «Я класний коханець?» ці та й інші фрази можна почути від чоловіків у різних варіаціях. Давайте начистоту, чоловіки набагато більше шукають схвалення, ніж жінки. У багатьох сферах. Так природа розпорядилася. Тому до тих пір, поки чоловік не почує компліменти, він не заспокоїться. Але схвалення від партнерки можна отримати не тільки проханням прокоментувати велич вашого сексу. А просто дивлячись на її реакції. Якщо не відволікатися на внутрішні думки, завжди можна помітити, подобається їй чи ні. Як саме і що їй подобається. До речі, так їй буде здаватися, що ви можете читати думки.

 

2 місце — Порівняння

«А ти реально краще моєї колишньої», — ось фраза, за яку дівчина може реально образитися. Здавалося б, чому? Начебто він її похвалив. Але справа в тому, що він її порівняв з іншою. Чого робити дуже не рекомендується. Не варто в принципі робити порівняння вашого партнера з будь-ким. Дівчині завжди приємно відчувати себе унікальною і неповторною. Тож коли ви робите компліменти, не прив’язуйте їх до якоїсь людини. Ваша жінка гарна сама по собі, і особливо приваблива та сексуальна. Намагайтеся частіше підкреслювати тільки їй властиві риси — поруч з вами вона буде себе почувати набагато краще.

 

1 місце — Ігнорування

Найстрашніший гріх чоловіка в сексі — це ігнорування бажань жінки. На жаль, більшість чоловіків в сексі чують тільки себе. Боляче-не боляче, приємно — не дуже, такого бути не може, адже він мачо і альфа. Така поведінка раз і назавжди може відбити у партнерки довіру. Від таких «самців» жінки, як правило, тікають на всіх парах. Хто знає, що йому ще спаде на думку. Тому спілкуйтесь з дівчиною під час сексу (мовою, тілом), Слідкуйте за тим, що їй подобається, а що ні. Що боляче в межах норми, а коли варто припинити. Для цього потрібно включити в себе звичку самоконтролю.

Тіло говорить більше, ніж слова

Валерій Андросов, психолог:

— Є така думка, що секс — це найвищий рівень спілкування між чоловіком і жінкою. І у цього спілкування є дві складові: вербальна і невербальна. Вербальне спілкування — це те, що пов’язане зі словами і їх змістом. Невербальне спілкування — це все те, що не пов’язане безпосередньо з промовою: пози, жести, міміка, емоції на обличчі, зміни в голосі і так далі. Саме тому дуже важливо стежити не тільки за тим, що говорить ваш партнер, а й за тим, як він це говорить, як він при цьому себе поводить і що проявляє. Досвідчені фахівці знають, що тіло людини говорить набагато більше, ніж слова. Саме тому в сексі ви можете приділяти велике значення не тільки словами, а й всьому тому, що відбувається в тілі партнера. Так він(а) буде відчувати, що ви можете бути таким, яким він(а) хоче. У чомусь чуйним, в чомусь пристрасним, в чомусь турботливим. Це збільшує довіру і чітке розуміння, що ви підходите одне одному.

Важливо пам’ятати, що перший секс практично ніколи не буває ідеальним, хоча може таким здаватися за рахунок сильних емоцій, адреналіну і інших «природних енергетиків» в крові. Неідеальним він стає за рахунок того, що люди ще не знають одне одного. Люди часом зі своїм тілом розібратися не можуть, а тут чуже, та ще й на своє ніяк не схоже. Для того, щоб перший секс не став останнім, потрібна активна участь обох. Під активною участю ми розуміємо взаємні інтерес і взаємне бажання отримати і доставити задоволення.


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up