Він і Вона: Про що не варто забувати, коли ви разом

Він і Вона: Про що не варто забувати, коли ви разом
  • Зважилися на тривалі стосунки — беріть за них відповідальність.
  • Ми мріємо про, може, не вічне, але тривале щастя та благополуччя, хоча така погода довго тримається тільки на воді (або на тому світі), та й там викликає нудьгу.
  • Втім, є можливість уникати занадто сильних штормів на шляху до особистого щастя, саме для цього кілька правил для нього і неї.

 

Пам'ятка для дівчат....

1. День рибалки (мисливця)

Відео дня

Звичайно, якщо твій хлопець фанат цієї "мокрої справи" у всіх сенсах цього слова. В цей день можна зробити йому сюрприз і подарувати шикарну вудку, рушницю або надувний човен. А ще дізнатися най-най місце для кльову і призначити там побачення. Чи запроси його на африканське сафарі.

2. День святого Миколая

Якщо твого хлопця звати Колян, це подвійний бонус. Ні? Все одно, це день магії, казки та подарунків. Адже ми, якими б дорослими не ставали з кожним роком, в душі залишаємося дітьми і віримо в диво. До речі, про іменини теж варто пам’ятати, Олександр, Сергій, Андрій, Кирило…Купа днів та приводів для привітання.

3. День професії

Він електрик, стоматолог, психолог, юрист, журналіст? Професійне свято — це дуже важливо. Це можливість зайвий раз ні, не нагадати йому, що він не просто так існує на світі, а з користю. А привід показати, що ти пишаєшся коханим чоловіком як професіоналом.

4. День першого сексу

Мається на увазі не в цілому, коли він позбувся невинності (хоча...), а вашого з ним сексу. Як подарунок можна зробити "реконструкцію" цієї знаменної події в деталях. Можливо, навіть відтворити все в деталях: місце події, одяг, музика…

5. День чоловіків

Їх багато цих днів — насамперед, 14 жовтня — День захисника, потім 19 листопада, Міжнародний день чоловіків, потім 6 грудня. Це дні мужності, і якщо ти проігноруєш хоч одну дату, це не образить, ні, але досада в душі хлопця залишиться. Навіщо тобі це перед 14 лютого і 8 Березня.

 

Пам'ятка для хлопців...

1. День вашого знайомства

Для неї важливо знати, що ти пам'ятаєш, коли її побачив. Це наче підтвердження того, що її образ вразив тебе в саме серце. Запроси свою кохану в те саме місце. Кафе, кіно, трамвай. Туди, де все почалося. Покажи, що це важливо для тебе.

2. День, коли ви стали зустрічатися

Початок стосунків, це як народження нового проекту (хтось навіть порівнює цю подію з народженням дитини), а тому купа енергії, надій, і сподівань. Приготуйте коронну вечерю, а ще краще сніданок, відсвяткуйте вдалий старт.

3. День її підвищення на роботі

Здорові амбіції — це круто, підвищення — це позитивна оцінка правильних дій. Для жінки кар’єра не менш важлива, ніж для чоловіка, тому розділи це свято з нею за келихом дорогого вина. Тост вітається.

4. День, коли ви стали жити разом

Це серйозний крок у стосунках, по суті, ви сім'я із загальним побутом. Кращий подарунок —  прикрасити цей самий побут. Найкраще, що ти можеш зробити, це не прибрати, а принести в будинок якусь штуку, від якої у твоєї дівчини очі горять (крісло, торшер, мікрохвильовку) подумай...

5. День народження її мами

Про її день народження говорити зайве, правда? Це наче зрозумілі речі. А от її мама — це важливо. Причому, не важливо, як там ви одне одного називаєте за спиною, один день можна засунути в одне місце власний гонор і привітати маму близької людини. Одним пострілом двох зайців наповал.

Валерій Андросов, психолог:

— Серед психологів та фізіологів є така приказка: «Всі ми в чомусь собачки Павлова». Коли ми тільки починаємо зустрічатися з людиною, вона у нас починає асоціюватися тільки лише з приємними емоціями. Тому що кожне побачення, це вир подій: походи в ресторани, клуби, театри, кіно, виставки... А перед очима в цей момент — приємна вам людина. У НЛП такий зв'язок зовнішніх чинників з емоціями називають «якорение». І коли партнери перебувають в романтичному періоді, вони самі по собі «якори» одне для одного, але ті, що викликають тільки приємні і позитивні відчуття. Якщо такі хлопець з дівчиною починають жити разом, починається те, що називається «битовуха». І кого ми бачимо перед собою під час цієї самої битовуху? Знову-таки, нашого партнера. І відбувається те, що називається «затирання» одного якоря іншим. Саме тому настійно рекомендується підтримувати приємні асоціації по відношенню одне до одного: тими ж самими приємними нестандартними подіями, під час яких ви будете разом. Хтось може сказати: «Ну і що тут нового в цій ідеї?» Одного разу відомого мільярдера, Резерфорда, журналісти запитали: «Як вам в голову приходять такі приголомшливі ідеї, які в той же самий час прості і елегантні?» Він відповів: «Ось бачите, лежить яйце. Можете його поставити вертикально?» Журналісти спробували, але нічого у них не вийшло. А Резерфорд підбив це яйце знизу і воно легко стало на стіл. Журналісти сказали: «Ну так кожен може». Резерфорд сказав: «Будь-хто може, а я зробив».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Снежный барс

    безоблачно счастливым может быть брак, когда муж походит на отца и способен научить жену даже древнееврейскому языку, если она того пожелает

    Джордж Элиот «Мидлмарч»
  • Снежный барс

    - Сер Ордонъес, ведите себя прилично !

    - а я как веду? Удивился Ордонъес

    - Неприлично

    - Почему?

    - Нельзя женщин рассматривать так откровенно!

    - Ордонъес ответил с достоинством:

    - Более всего красивую женщину ранит тот, кто не глядит в ее сторону. Так что это вы ведёте себя не совсем прилично.

    - Я помню о своей стране! - огрызнулся Торкилстон.

    - Ордонъес тяжело вздохнул.

    - Вам ответить, как, вежливо или честно?

    - Лучше молчите - сказал сердито Торкилстон.

    - Ордонъес тут же сказал громко, напоминая что приказы принимает только от сэра Ричарда:

    - Если бы не было женщин, все деньги мира ничего бы не значили. А пиратов вообще бы не было... представляете как мир обеднел бы без ..... таких лапочек?

    - (С) Гай Ю.О. Ричард длинные руки (293)
  • Димитрий

    Резерфорд сказав: «Будь-хто може, а я зробив» 👏🏻
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up