Він і Вона: Незабаром виходимо на весняне полювання

Він і Вона: Незабаром виходимо на весняне полювання
  • Навесні, коли природа пробуджується від зимової сплячки, активізуються і наші несвідомі бажання. Коротше кажучи — хочемо сексу.
  • Комусь достатньо одного партнера (і добре, коли він є). А комусь, для відчуття смаку життя та гостроти емоцій, конче необхідні любовні трофеї.
  • Як озброїтись для вдалого «полювання»? Не важливо, масово ви станете розставляти тенета, чи маєте намір полонити конкретну людину.

Два найпотужніших потяги людини в своїх працях описав Зигмунд Фрейд. Перший потяг — це ерос, це потяг до життя. Другий — Танатос, це потяг до смерті. Коли до нас приходить весняне тепле сонечко, воно спонукає пробуджуватись до життя не лише природу навколишню, але й людську.
У нас пробуджується жага до життя, до продовження роду, але насправді, то все еротичний потяг.

Винятків не існує (хоча ви можете це приховувати від себе десь глибоко-глибоко в підсвідомості). Для тваринного світу такий потяг обумовлений фізіологічними причинами, адже саме зараз настає найсприятливіший час для народження потомства.

У людей психіка влаштована складніше і з приходом тепла вони менше думають про потомство, а більше — про задоволення. У цей період закохатись доволі просто, аби тілько об'єкт був привабливий і потяг до нього активний. Або ж багато привабливих об'єктів, в яких хоч на день чи то ніч теж цілком можливо закохатися. Тобто самі розумієте, цілком благодатна пора настає для активного пошуку, і не лише результативного, адже сам процес теж захопливий. 

У активному пошуку

На думку психологів, часта зміна партнерів, це нормальний етап розвитку сексуальності для людини. Тут можна апелювати до серйозності та відповідальності вибору супутника життя (типу, не варто хапатися за першого-ліпшого). А ще, пару-трійку десятиліть тому ми жили в однорідному суспільстві, коли особливої ​​конкуренції не існувало.

Зараз всі конкурують. І для багатьох людей перемоги інших можуть бути нестерпні через неможливість дотягнутися до них і тим більше переплюнути. Сексуальна ж успішність — це можливість виділитися на загальному тлі. Самостверджуватися таким чином набагато легше, ніж досягати відчутних успіхів у професійній або соціальній сфері. Хоча в людини є багато варіантів самоствердження, але секс — найпростіший. 

Не сексом єдиним

Хоча, щоб відчувати себе впевнено, людина повинна мати в своєму розпорядженні основні життєві ресурси. Їх багато, але основних всього чотири — робота, імідж, родина, кохання. Актуальність кожного залежить від внутрішніх цінностей людини і від різних етапів життя.

Відео дня

В один період цінним ресурсом може бути імідж (зовнішній вигляд, здоров'я, стиль, те, як тебе сприймають інші). В іншій — сім'я. А для когось постійною потребою може бути кохання, включаючи і секс, зрозуміло.

Усе індивідуально, одним важливі свобода і справедливість, іншим — гроші і соціальний статус. А хтось бажає багато сексу або статевих партнерів, тому і березень в допомогу. До речі, саме весняна пора може допомогти і в досягненні швидкого щастя (а це не так вже й мало). Тому що хімічний коктейль гормонів при любовних стосунках (особливо нових), ну дуже бадьорить.

Що з того, що є в кожного, знадобиться в сексі

 Зір. Наші очі відповідають за ту саму картинку, яку бачимо ми і наш партнер. Тут важливо пам'ятати, що майже у 75% відсотків населення землі переважає візуальна система сприйняття. Простіше кажучи, більшість з нас мислить картинками, образами. Подумайте, що може поліпшити картинку у вашому сексі? Може варто оновити інтер'єр кімнати для кохання? Або відвідати спортзал задля більшої привабливості? Красива і приваблива білизна теж може допомогти скласти картинку. Не забувайте, що в першу чергу сексуальний інтерес настає саме від того, що ми бачимо. І тільки потім вмикаються всі інші канали.

 

Слух. Те, що ми чуємо до і під час сексу, дуже впливає на його якість. Саме тому звуками можна як зіпсувати секс, так його і поліпшити. Тут є ще один тонкий момент. Доведено, що людські біоритми синхронізуються з тією музикою, яку вони чують. Простіше кажучи, за допомогою музики і звуків можна спокусити. Але не тільки музика включає в себе слуховий канал сприйняття. Туди так само входить і голос, яким теж можна управляти. Грудний, глибокий голос завжди підсилює відчуття. Трохи практики і у вас все вийде!

 

Відчуття. Про те, як грати з відчуттями під час сексу, написано багато статей, трактатів і відзнято купу відео. Кинестетика — це один з найсильніших каналів відчуттів. Ним не варто нехтувати. Гаряче і холодне, погладжування і легкий біль. Усе це можна використовувати. Найчутливіші зони у кожної людини різні. Саме тому єдиною рекомендацією тут може бути вивчення свого тіла і тіла партнера. Сходіть на масаж, або курси масажу (друге навіть краще). 

 

Запахи. Вважається, що запах - найсильніший канал сприйняття. Ви можете почути якийсь запах, а потім безпомилково вгадати його, якщо знайдете його ще раз. Можливо, ви чули про те, що багато магазинів з товарами харчування залучають своїх покупців саме за допомогою запахів. Якщо щось у світі є, чому б цим не скористатися? При роботі з запахами слід враховувати дві речі: необхідно максимізувати приємні запахи і мінімізувати неприємні. Якщо ви знаєте, що ваше тіло схильне до неприємних запахів, враховуйте це. Це стосується як жінок, так і чоловіків. 

 

Смаки. Смакова частина дуже важлива для більшості людей. Здавалося б, ну їжа і їжа. Але ні, смаки в цій справі можуть грати дуже важливу роль. Поєднання солодкого з солоним, гіркого з кислим в різних комбінаціях і варіаціях — все це допомагає пізнати повноту відчуттів і переживань. Вміння грати смаками доволі сильно впливає на протилежну стать. Саме з цієї причини продаються масла з різними смаками. Вершки, полуницю, банани можна теж віднести до цієї категорії. Або який-небудь цікавий напій, лікер або вермут.

«Щоб спокусити іншу людину, варто лише вразити її»

Валерій Андросов, психолог:

— Як показує практика, чим сильніше людина у щось залучена, тим більше каналів сприйняття вона підключає. Зворотне теж правильно. Якщо ви хочете знайти партнера, кохання, отримати секс, або щоб сексуальне життя приносило більше задоволення, задійте більше каналів, за допомогою яких це задоволення можна отримувати. 

Існує думка про те, що в світі є люди «візуали», «аудіали» і «кінестети». І що візуали думають картинками, аудіали звуками і так далі. Це не зовсім так. Насправді, кожен з нас може перемикатися від одного каналу до іншого, залежно від необхідності. Тобто, якщо ви більше звикли мислити картинками, це не означає, що звуки або відчуття для вас не важливі. Більш того, використовуючи всю палітру почуттів, можна почати звертати увагу на те, на що раніше не звертали уваги.

Щоб спокусити іншу людину, варто лише вразити її. Здавалося б, проста справа: «прийшов, побачив, переміг», але на любовному фронті не все так само просто. Ви повинні бути привабливими, щоб вас захотіли. Тобто інша людина при погляді на вас, чи при спілкування повинна захотіти дивитися на вас, слухати вас, відчувати вас, нюхати вас, спробувати вас на смак. 


Читайте також:

Він і Вона: 10 порад для тих, хто не хоче залишатися одиноким до весни

Він і Вона. Жіноча ініціатива або як одружити занадто нерішучого чоловіка 
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Вінницький

    Не надо петь серенад ради метра кишки
  • Джек

    проще проститутку вызвать
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up