Магія шести двійок: як пережили весільний бум у Вінниці?

Магія шести двійок: як пережили весільний бум у Вінниці?
  • 22 лютого 2022 року красива та бажана дата для отримання свідоцтва про шлюб. Ми дізнавалися чи був ажіотаж у вінницьких ДРАЦСах
     
  • Як виявилося, більшість пар сьогодні просто розписалися. Весілля планують зіграти у найближчі вихідні

Чому люди готові місяцями чекати на гарні весільні дати? 22 лютого цього року – не просто красиве число. Але це ще й дата-поліндром – з обох боків читається однаково. Цю дзеркальну дату для весілля обрали більше півсотні вінницьких молодят. І це у вівторок. Для будня справжній бум. Багато містян 22 лютого забронювали за півроку. Сьогодні ДРАЦСи навіть перейшли на особливий режим роботи.

Попит підігріває ціни. У дзеркальні дати послуги стилістів, дизайнерів, організаторів виїзної церемонії та провідних урочистостей дорожчають.. Щоправда, нумерологи кажуть: скільки не плати, сім'я від цього не стане міцнішою. Якщо немає справжнього кохання, жодна дата не допоможе.

А якщо все ж таки гарні цифри в паспорті мати дуже хочеться, доведеться чекати 8 років. 22 лютого 2022-го – остання дзеркальна дата десятиліття. Наступна зустрінеться лише 2030-го.

Ми з’ясували, що сьогодні у Вінниці у шлюб вступили 59 пар. З них 44 у міському відділі ДРАЦС та 15 у районному. Більшість з них вірять у магію чисел, але виявилися і такі, що особливого значення цьому не надають. З деякими з молодят ми поспілкувалися на камеру.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Риєлтор Павло Миколайович

    Хай живуть звісно довго і щасливо! Але далеко не дата запорука міцного шлюбу. То просто так вибирали, щоб чоловік не забув:))
  • Борис Ерёмин

    40 из них разведуться в течении 5 лет..
    Интересно, будут ли они так скрупулезно дату развода подбирать?
  • Владимир Щербань

    Все у них буде добре.
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    ❗️ Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vn20minut

keyboard_arrow_up