Кузьма кілька днів тусувався у Вінниці і зняв тут кліп

Кузьма кілька днів тусувався у Вінниці і зняв тут кліп
Скрябін зняв музичне відео на пісню «Добряк» у нашому місті. Дивно, що ніхто з жителів нашого міста не помітив зірку та цілу знімальну команду. Адже зйомки проходили у центральній частині, біля «Книжки».

Головним героєм нового кліпу став вінничанин, товариш самого Кузьми - Андрій Марцинковський. На youtube уже є повна версія відео на пісню «Добряк», хоча офіційна презентація на каналі «М1» відбудеться лише за кілька тижнів. Кузьма написав композицію дуже швидко. Під враженням однойменної картини, яку він побачив в одній із художніх галерей. До речі у відео усі зможуть побачити той шедевр, який надихнув музиканта.


Минулого місяця у нашому місті з тріском провалився, тобто взагалі не відбувся, фестиваль «Woodstock». Ведучим шоу мав бути зірковий столичний гість Скрябін. Не зважаючи на те, що роль ведучого Кузьмі виконати так і не довелося, він вирішив на кілька днів затриматись у Вінниці та зняти кліп на пісню «Добряк».

Відео дня
>- Цей залізний кінь також брав участь у зйомках кліпу, - каже Андрій Марцинковський

- Ми з Кузьмою знайомі уже дуже давно. За кілька тижнів до фестивалю він написав пісню «Добряк». Тому коли приїхав до нашого міста на «Woodstock», вирішив зняти кліп. Сказав мені: «Андрію, у головній ролі цього відео я бачу тебе», - розповідає директор компанії «Art меню» Андрій Марцинковський. – Ми добре знайомі, Кузьма знає, де, чим я живу, як я живу. У нас гарні товариські стосунки. Познайомились ми на проекті «Шиканемо». Кузьма був ведучим, а я учасником. З того часу і почалось наше спілкування.


- Я запропонував для зйомок місце, де знаходиться мій офіс. Йому дуже сподобалося, сказав, що шукати більше нічого не потрібно. З вечора ми розписали сценарій, я показав Кузьмі гарні місця у Вінниці. А наступного дня ми приступили до зйомок, - говорить Андрій. – Знімали відео великою командою. Я запропонував взяти наших вінницьких операторів, це перевірені люди, справжні професіонали. Ми з ними не один рік співпрацюємо. Кузьмі дуже сподобався професіональний підхід наших хлопців. Співак навіть сам трохи знімав. У нього є власна відеокамера. Останнім часом він часто знімає і робить такі вставки в роботу, які оператори не завжди можуть зловити. Не можу передати словами, про що це відео. Коли кліп вийде, люди самі все побачать. Послухайте пісню і ви все зрозумієте.


Героями кліпу крім Андрія Марцинковського стали його домашні улюбленці: дві собачки та кішка. Новоспечені актори не дуже були раді камерам і постійно ховались.


- Прикольних моментів зйомок було дуже багато. Кузьма побачив у мене на подвір’ї іржаву огорожу, одразу сказав: «Круто, ржавий забор – ржаві люди, будемо знімати». Адже у текті пісні є такі слова: «Заржавілим людям не поможеш ніяк». Старий бус, на якому павутиння, теж сподобався, навіть моїх песиків зняв, - розповідає герой кліпу. – Кузьма знає, що він хоче знімати. Він бачить остаточну картинку, розуміє, на який кадр що підходить. Круто провели час разом, хороший творчий процес.
Андрій Марцинковський каже, що Кузьма Скрябін не страждає на зіркову хворобу. Він простий чувак, який говорить те, про що думає, не грає на публіку, такий який він є – справжній.
 

P.S.
В соціальних мережах гуляє ще одна версія кліпу. В ній крім головного героя та музикантів, знались вінницькі танцюристи та джампери. Ця версія дещо відрізняється від офіційної і носить більш веселий характер.


 

 

Коментарі (4)
  • Anonymous

    вам там писать неочем? уже третья статья по поводу этого никчемного видео. и да. клип навеивает гомосексуальную тему

    Anonymous reply Anonymous

    Может токо у тебя??
  • Anonymous

    А вот и сладкий хлебушек! Принес кузьма людям покушать!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як бути без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up