Вінницькі футзалісти виступили проти букмекерів. Чи переможуть наші Росію?

Вінницькі футзалісти виступили проти букмекерів. Чи переможуть наші Росію?

Вже завтра уся країна триматиме кулика за свою збірну у півфінальному матчі фут зального Євро 2022. Наші зійдуться із Росією.
Запитали у вінницьких футзалістів які вони мають прогнози. 

Подібного успіху наша фут зальна дружина не досягала вже 17 років.  За іншу путівку до фіналу боротимуться Португалія з Іспанією. Ця зустріч відбудеться о 21 годині за Києвом. Подивитися можна на Суспільному.
Престижний турнір проходить у  Нідерланди з 19 січня. Фінал відбудеться 6 лютого.  

Наші зайняли друге місце в групі А, здобувши перемогу всього в одному матч - проти збірної Сербії (6:1) і поступившись двічі - проти Нідерландів (2:3) і Португалії (0:1).

Відео дня

Усього участь у змаганнях взяли 16 команд. У плей-офф вийшли по дві найкращі збірні з кожного групи. Плей-офф, відповідно, почалося з чвертьфінальної стадії.

Це перший чемпіонат Європи з футзалу, на якому виступають 16 команд, а не 12 як це було раніше. Тепер Євро буде проходити кожні 4 роки, а не кожні 2 роки як це було раніше.

Титул чемпіонів Європи захищає Португалія. Піренейці чинні чемпіони світу.
У чвертьфіналі Україна також сенсаційно вибила Казахстан, за якого грають натуралізовані бразильці. Майстри з Південної Америки отримали паспорти РФ і також захищають російську збірну. На відміну від суперника у нас такого уявити неможливо.



Букмекери одностайні у прогнозах і пророкують перемогу нашим суперникам. Поставити на перемогу збірної Росії в основний час можна з коефіцієнтом 1:33, успіх збірної України йде за 5:90. На нічию в основний час пропонують поставити за 7:70.

Вінничан у збірній України немає. Однак чимало аматорських команд встигли порадувати своїх улюбленців успіхами на Всеукраїнському рівні. Позицію тоталізатору вінничани не розділяють і аргументовано говорять про свої передбачення. Докладніше у прямій мові на відео.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ols Kat

    я не буду завтра тримати нiякого кулика

keyboard_arrow_up