Про чемпіонат міста: як гравці «Ниви» перекваліфікувалися і стали футзалістами

Про чемпіонат міста: як гравці «Ниви» перекваліфікувалися і стали футзалістами
  • У Вінниці набирає обертів відкритий чемпіонат міста з футзалу.
  • Загалом, участь у наймасовіших в регіоні змаганнях беруть 76 команд, якими опікуються відомі в регіоні люди та «шефи» серйозних відомств та структур.  
  • В їх числі команда консула Латвії в Україні Ігоря Скоромного «Яско», клуби політсил,  поліції, адмінсуду, адвокатури та інших достойників. Розбіглися хто куди на період зимового міжсезоння і гравці «Ниви».

Ні пандемія, ні фінансові та економічні негаразди не стають на заваді любителям футзалу міста. Традиційно, з настанням осінньої пори, вони виходять на змагання  аби вкотре підтвердити свої амбіції, статус або ж втамувати жагу до популярного спорту. Нагадаємо, що футзал - це різновид футбол. В мініатюрі і у закритому приміщенні.

Вінницькі чемпіонати з футзалу вже нараховують десятирічну історію і брати участь в них завжди було престижно. Свого роду данина моді. Відтак серед учасників регулярно з'являються команди політиків, корпорацій, фірм, силових структур та багатьох інших. Не є винятком і цьогорічний турнірний марафон.  Всього назбиралося стільки команд, що їх довелося розділити на сім ліг. Очевидно, що поки що надто бракує залів для гри.

Напередодні у вищій - найсильнішій лізі - відбулися матчі другого туру. Чинний чемпіон «Яско» поступився «Енергетику» 4:6. В решті поєдинків раунду зафіксували такі результати:

Відео дня

ФК «Вінниця» - "Бревант» 8:1

«Техноплюс" - «Інтер АТ» 1:3

«Українська стратегія» - «Юрія Фарм» 5:6

У двох хвилинах ми зібрали найзахоплюючі фрагменти туру — голи та моменти. Відтак, дивімося та обговорюємо!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up