Присутність влади не допомогла вінницькій «Ниві» перемогти

Присутність влади не допомогла вінницькій «Ниві» перемогти
Вінницька «Нива» програла «Арсеналу» з Білої Церкви з рахунком 2:0. Якщо перший тайм наші футболісти ще грали нарівні з гостями, то у другій половині гри вінничани здалися і грали «від оборони». Натомість «Арсенал» міг би забити більше, ніж два м’ячі

 На матчі у суботу, 5 листопада, вперше за довгий час були присутні представники влади – голова облради Сергій Татусяк. Також у ложі сиділи майбутній тренер вінничан Віталій Косовський, спортивний директор «Ниви» Паша Касанов, функціонери обласної федерації футболу. Та їх присутність не допомогла футболістам виграти матч. Не сталося, як в Охтирці.

Перший тайм нічийний
У першій половині гри особливо гострих моментів не було ні біля воріт вінничан, ні біля воріт білоцерківської команди. Активну підтримку наших уболівальників іноді перекрикувала група підтримки «Арсеналу». Вболівальники суперників вінничан особливою чемністю та ґречністю не відрізнялися – та на їх образливі вигуки наша міліція не реагувала.
На тридцятій хвилині гри захисники «Ниви» прогавили гравця «Арсеналу», який ледь не вийшов один-на-один із вінницьким голкіпером. Але Олександр Гайдаржі вчасно вийшов з воріт за межі штрафного майданчика. Щоправда, вибиваючи м’яч, влучив у ногу гравця з Білої Церкви. Суддя підбіг до нашого капітана і показав… жовту картку. Добре, що не червону – воротар може продовжувати грати. Штрафний, назначений за це порушення, «Арсенал» не реалізував.

Відео дня
>«Нива» посипалася
Другий тайм почався із пресингу гостей. «Арсеналівці» не давали змоги нашим футболістам зачепитися за м’яч. Кілька ударів провели «нивівці» по воротах суперника. Кілька ударів у відповідь нанесли гості.
Але атака «Арсеналу» на 77 хвилині ледь на стала фатальною. Леонов, здавалося, знаходився поза грою, але арбітр дозволив йому далі грати. Лише зусиллями Олександра Гайдаржі та захисника «Ниви» вдалося вивести м’яч на кутовий, який став згубним для вінничан. Подача «стандарту» закінчилася впевненої грою Постолатьєва, який замкнув головою передачу. 0:1 – «Нива» програє.
Після пропущеного голу наші футболісти ледь грали, майже не пручаючись. Під завісу поєдинку, коли вболівальники почали підтягуватися до виходу, чергова атака «Арсеналу» завершилася голом Степанчука. Після другого пропущеного голу більше половини глядачів просто пішли зі стадіону.

Так хто ж тренер «Ниви»?
Усупереч розтиражованій думці, що команду очолив Віталій Косовський, безпосередньо із лави запасних керував діями вінничан Олег Остапенко. Сам же Віталій Косовський знаходився на ложі поруч із Пашою Касановим, який і з’явився перед журналістами на післяматчевій прес-конференції.
- У нас є ще старий тренер, Олег Федорчук, - сказав Паша Касанов. - Виходить, що він просто не виходить на роботу, не написавши заяви про звільнення. Ну, будемо звільняти, якщо людина не виходить на роботу. І думаю, що у найближчі три дні, як ми звільнимо його, тоді укладемо контракт з іншим тренером. Я не можу сказати, що чисто Олег Остапенко керує діями футболістів. Зараз складно сказати - вони спілкуються і до гри, і під час гри. І по телефону. Але все одно, вирішальна ланка під час гри - це гравці. Налаштовували, говорили з ними вчора і сьогодні, але це не вирішальний фактор.
Спортивний директор також прокоментував і ті події, що відбувалися навколо клубу у останні тижні.
- Метою того, що ми не вийшли на поле в грі зі «Сталлю» було привернути увагу до команди, - сказав Паша Касанов. - Для того, щоб влада міста і області повернулися обличчям до команди. Тому присутність Сергія Пилиповича говорить про те, що керівництво міста і області бажає, щоб команда була. Я два рази зустрічався з губернатором, керівництвом міста, запевнили, що хочуть команду бачити, хочуть допомагати. Але подивимося. Час покаже...

 

Google+

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    вінницька нива - найфуфлижніша футбольна команда!
  • Anonymous

    давно пора Держслужбовець заявить вместо Нивы

    Anonymous reply Anonymous

    А вы сами заявитесь,не вместо,а отдельно !Что мешает?Или тоже кто то обязан заявить?
  • Anonymous

    НИВА - ЧЕМПИОН !!!!
  • Anonymous

    Агонія Ниви...Прискорбно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up