Перший у Вінниці Кубок з підтягування: студенти підтягнулися більше півтори тисячі разів

Перший у Вінниці Кубок з підтягування: студенти підтягнулися більше півтори тисячі разів
Студенти з технікумів, коледжів та університетів Вінниці 24 вересня змагались в Центральному парку за перший Кубок міста з підтягування. Звання найсильніших між собою розподілили воркаутери та студенти з аграрного.

Змагання відкривали генеральний директор Медіа Корпорації «RIA» Олег Горобець та голова комітету по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський. Захід пройшов у рамках громадської кампанії за фізичну активність «Рухаємо Вінницю». Її для популяризації здорового способу життя започаткувала  RIA.

Previous Next

Перший у Вінниці Кубок з підтягування серед студентів організували 20minut.ua, спортивний центр «Сенсей», Комітет з фізичної культури та спорту Вінницької міської ради та Вінницька Молодіжна Рада. 

Відео дня

Previous Next

- Підтягування – найпопулярніша вправа серед молоді. Такі чемпіонати потрібно проводити і заохочувати молодь займатись спортом, - каже голова молодіжної ради Дмитро Мира. -  Хочу подякувати усім командам, які підтягувались сьогодні. Приємно, що дирекції деяких навчальних закладів підійшли із усією серйозністю та відправили змагатися найсильніших та найспортивніших студентів.   

На змагання зареєструвалось 23 команди. За правилами п’ять учасників з кожної команди підтягувались, доки не вибивався із сил останній учасник.

Previous Next

Судді слідкували за правильністю виконання вправи та вели один для всіх рахунок. Вправу зараховували, якщо учасник підтягувався підборіддям за перекладину, не гойдаючись та не піднімаючи ніг.  Командам записували спільний результат усіх учасників.

Previous Next

Звання абсолютних чемпіонів здобули професійні воркаутери - збірна команда студентів міста «Ліфтери». Крім змагань, хлопці показали глядачам  трюки на турніку.  У підсумку вони підтягнулись 122 рази.  З ними перше місце розділили студенти із Вінницького аграрного університету. Разом хлопці підтягнулись 93 рази.

Previous Next

- Ми з другом займаємось воркаутом вже чотири роки, підтягуємось регулярно, побачили в соцмережі оголошення, зібрали команду з університету, прийшли і виграли, - каже капітан команди Олександр Яцик. - Було не легко, багато достойних команд з інших навчальних закладів. Головне регулярно тренуватись та правильно харчуватись.

Previous Next

Студенти з професійного училища сфери і послуг підтягнулись у сумі 90 разів та зайняли друге місце.  Хлопці з Донецького національного університету зробили 87 підтягувань і вибороли третє місце. Переможці отримали подарункові сертифікати в спортивний центр «Сенсей», кубки, медалі та грамоти.

Previous Next

За змаганнями спостерігали майже 200 глядачів. Для них ведучий змагань, МС Євгеній Лигін в перерві проводив конкурси.

Хлопці на час тримали на витягнутих руках 16-кілограмові гирі. Дівчатам замість підтягувань запропонували на час провисіти на перекладині.

Переможцям подарували сертифікати на місяць тренувань в спортивному центрі «Сенсей».

Запальні дівчата з групи підтримки  «Wake Up» своїми виступами піднімали бойовий дух учасникам та фотографувались із бажаючими.

Напередодні сайт 20minut.ua проводив в соцмережі «Вконтакті» конкурс розіграш. Потрібно були лайкнути запис та репостнути його собі на сторінку. Рандомним (випадковим) способом ми визначили переможницю Ірину Валюк. Дівчині на сцені подарували футбольний м’яч.  

Більше фото із заходу незабаром з’являться  в групі «Вконтакті».

Рейтингова таблиця учасників:

Абсолютні чемпіони - «Ліфтери» (Збірна ВУЗів міста) – 122

  1. «Аграрний університет -1» - 93
  2. «ВВПУСП – 1 (професійне училище сфери послуг)» - 90
  3. «Команда ДонНУ» - 87
  4. «Команда Вінницького технічного коледжу» – 85
  5. «Поділля» (Коледж харчових технологій) – 83; «Команда вінницького транспортного коледжу» – 83
  6. «Аграрний університет – 2» – 81
  7. «Атамани» (ВДПУ)» – 80
  8. «Патріоти» (ВДПУ) – 79
  9. «Команда Торговельно-економічного інституту» –  78
  10. «Команда педагогічного коледжу» – 68
  11. «Команда ТПК ВНАУ» - 65; «Команда медичного коледжу» - 65
  12. «Строители» (КНУБА) - 64
  13. «Нестримні» (ЦПТОТХТ – коледж харчових технологій) – 63
  14. «ВВПУСП – 2» (професійне училище сфери послуг) - 62
  15. «Команда Вінницького кооперативного коледжу» - 61; «ВКЕП ТНЕУ» - 61
  16. «Команда ВНТУ» - 59
  17. «ВПУ – 11» - 47
  18. «Козаки» (ВДПУ) - 36
  19. «ПП-44» (ВЦПТОПП) - 32

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня постраждали всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up