Хтось мріє перемогти на «Вінниця біжить» , але для більшості головне – участь

Хтось мріє перемогти на «Вінниця біжить» , але для більшості головне – участь
Сергій Рибак

Серед учасників забігу «Вінниця біжить» (старт цієї суботи, о 11.00, біля «Книжки») буде чимало відомих спортсменів. RIA попросила їх розповісти про себе і побажати щось іншим бігунам-аматорам. 

Сергій Рибак, 30 років, професійний бігун, минулорічний переможець «Вінниця біжить»:

– Я професійно бігаю, нічим іншим поки не займаюся. Багато разів перемагав у перегонах на багатокілометрову дистанцію. На «Вінниця біжить» вигравав лише раз, торік.  Але регулярно брав золоті нагороди на перегонах в інших країнах, приміром, в Польщі. Цього разу на «Вінниця біжить» планую потрапити до числа призерів.

Кожен, хто зараз бігтиме з нами, вже стане свого роду переможцем, адже він підтримує спорт і здоровий спосіб життя.

Відео дня

Андрій Орєхов, 47 років, чемпіон України з поліатлону:

– Вийду на дистанцію «Вінниця біжить» разом з батьком Анатолієм. Він є багаторазовим чемпіоном з легкої атлетики серед ветеранів, збирає обласні команди на змагання.

Пропонуємо долучатися вінничанам середнього і старшого віку, брати участь в легкоатлетичних забігах. Бо спорт і фізична культура – це не лише для молоді.

Федір Новік, 75 років, майстер спорту з греко-римської боротьби:

– Все життя веду здоровий спосіб життя. Майже кожен вечір граю у великий теніс, а взимку замінюю його на настільний. Вранці роблю зарядку – два підходи по десять разів підтягуюся, два підходи по 30 разів віджимаюся. Регулярно приймаю участь в масових забігах, намагаюся не пропускати. Бо в них головне не перемога, а участь.  

Христина Коломієць, 25 років, чемпіонка України з естафетного бігу:

– Торік я брала участь у «Вінниця біжить». Тоді, на жаль, залишилася четвертою. Але перед цим місяць хворіла, не тренувалася й була не в формі. Зараз боротимуся за призову трійку.

Пропоную брати участь в забігу на дев’ять км не лише спортсменам-розрядникам, але й аматорам. Адже це є перевіркою сили духу і витривалості. Непрофесіоналам лише варто долати велику дистанцію в повільному темпі, а не гнатися за майстрами.  

Раїса Макіївська, президент вінницького клубу моржів «Нептун»:

– Буду бігти дистанцію один км разом з іншими моржами. Для того, щоб моржувати цілий рік, необхідно мати гарну фізичну підготовку і треновані м’язи. Адже, коли входиш у крижану воду, сильно підвищується тиск. Тому ми регулярно бігаємо, катаємося на роликах і лижах тощо. Я також була учасницею 12-годинного забігу-ультрамарафону у Вінниці, в парку Дружби народів.    

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up